Brentford – Brighton ponturi pariuri 11.09.2021

brentford brighton ponturi pariuri

Brentford surprinde placut in acest start de sezon si spera la un nou rezultat pozitiv in aceasta dupa-amiaza de la ora 17:00 in fata celor de la Brighton. Oaspetii au inregistrat prima infrangere chiar inaintea pauzei competionale, iar cu siguranta ne asteapta o partida deschisa oricarui rezultat la care au ti-am pregatit o cota de 1,75 pe care o poti gasi in avancronica de mai jos.

brentford brighton ponturi pariuri

Brentford.

Formatia gazda va purta eticheta de nou-promovata pe toata durata acestui campionat, dar pana acum nu s-a aratat deloc ca o formatie din Championship, iar premisele pentru un sezon reusit tind cu precedere spre acest lucru, mai ales dupa primele 3 runde din BPL.

Brentford este neinvinsa pana acum, reusind sa acumuleze 5 puncte si sa se claseze pe locul 10, o performanta importanta pentru echipa lui Frank. Intr-adevar, dupa victoria cu 2-0 in fata tunarilor din prima runda, alb-rosii nu au mai reusit sa bifeze vreun succes si au obtinut doua egaluri consecutiva in fata celor de la Crystal Palace (0-0) si Aston Villa (1-1).

S-a miscat bine in ambele confruntari, avand o posesie superioara de fiecare data, insa jocul ofensiv nu s-a ridicat la cel mai inalt nivel in deplasarea de la Villa. Desi a marcat prin Toney in minutul 7, Brentford nu s-a mai apropiat de poarta gazdelor, insa a fost multumita in final cu un punct, fiind constienta de statutul pe care il are in acest an de BPL.

Brighton.

Elevii lui Potter au demonstrat in stagiunea precedenta ca se pot lupta pentru un loc la jumatatea clasamentului daca lucrurile vor merge bine inca de la inceput bine si iata ca acesta pare sa fie obiectivul dupa primele 3 runde disputate de Brighton.

Locul 8 pentru trupa lui Potter care a debutat perfect in noul sezon de BPL cu doua victorii consecutive impotriva celor de la Burnley (2-1) si Watford (2-0). Si-a dominat ambii adversari la toate capitolele, insa a iesit la rampa pe tabela ceva mai greu in deplasarea de la Burnley unde marca abia in ultimele 20 de minute. Nu acelasi lucru s-a intamplat si in jocul de acasa cu Watford unde inca de la pauza, Duffy si Maupay stabileau scorul final, iar repriza secunda a consemnat mai mult un joc defensiv in dreptul gazdelor care erau deja multumite cu ideea celor 3 puncte.

Primul adversar cu adevarat important s-a deplasat pe Amex Stadium unde gazdele au inregistrat prima infrangere, Everton reusind sa se impuan cu 2-0 prin golurile lui Gray si Calvert-Lewin. Potter este genul de antrenor care insista foarte mult pe ideea de posesie, lucru confirmat prin cele 66 de procente in dreptul echipei sale, dar la finalizare, situatia a stat destul de rau pentru Brighton care trebuie sa mai lucreze la acest lucru in perioada urmatoare.

Echipele probabile si absenti

Echipele probabile.

Brentford (3-5-2): Raya – Ajer, Jansson, Pinnock – Canos, Jensen, Norgaard, Janelt, Henry – Toney, Mbeumo

Brighton (3-4-2-1): Sanchez – Webster, Dunk, Duffy – Gross, Lallana, Bissouma, Cucurella – Mac Allister, Trossard – Maupay

Absenti.

Brentford:

Brighton: –

Istoric Confruntări Directe

Este prima partida oficiala intre cele doua formatii la nivelul Premier League, ultima intalnire avand loc in Championship unde am avut parte de o remiza spectaculoasa in 2017, incheiata cu scorul de 3-3.

Pariaza la Winbet si poti profita de o cota de 1,80 pentru un interval de 1-2 goluri la jocul dintre Brentford si Brighton.

Ponturi pariuri Brentford – Brighton -> Andrew.

Am o favorita la jocul din aceasta dupa-amiaza, iar aceea este Brighton care nu cred ca poate pierde al doilea joc consecutiv dupa doar 4 runde. Am mizat si pe maxim 3 reusite pe tabela din moment ce niciuna dintre formatii nu a iesit in evidenta cu jocul ofensiv, fiind mai multe axate pe posesie si implicit au aratat extrem de solide pe linia de fund.

Daca ai incredere in pronosticul meu, il poti adauga pe biletul zilei azi alaturi de alte cote interesante propuse de bookmakerii de la Winbet.

Brentford desi poart eticheta de nou-promovata, a stiut cum sa gestioneze jocurile de pana acum, iar acest lucru este confirmat de golaverajul de 3 la 1 ce arata mai bine decat la multe alte formatii de valoare din BPL. Fara infrangere pana acum, dar si fara victorie de 2 etape, nu cred ca ar fi o problema o noua remiza, mai ales ca intalneste o formatie extrem de periculoasa.

Brighton a aratat bine in toate jocurile de pana acum, inclusiv in partida cu Everton, dar valoarea individuala s-a vazut in final pe tabela acolo unde alb-albastrii au suferit ce-i drept. Asa cum am amintit mai sus, nu o vad sa piarda un nou joc, mai ales ca intalneste o nou-promovata, iar astfel de puncte nu ar trebui sa le scape elevilor lui Potter. Cu siguranta vor fi axati mai mult pe ideea de rezultat si cred ca pariul pe maxim 3 goluri se incadreaza perfect pe stilul celor doua echipe.

Pronostic Brentford – Brighton:X2&0-3 goluri – 1.75