Brentford – Swansea ponturi pariuri 29.05.2021

brentford - wansea - pronosticuri pariuri 29052021

Pe Wembley Stadium (teren neutru) va avea loc confruntarea dintre Brentford si Swansea in finala play-off-ului din Championship care va determina echipa care va promova in Premier League in sezonul urmator. Meciul se va juca sambata de la ora 17:00 cu un numar limitat de spectatori. VEZI mai jos pontul propus de mine la o cota de 1.50 la agentia de pariuri sportive online 888Sport!

brentford - wansea - pronosticuri pariuri 29052021

Brentford.

S-a calificat in aceasta finala eliminind-o pe Bournemouth cu scorul de 3-2 la general.

A terminat acest sezon de Premiership pe locul 3, la 4 puncte distanta de ocupanta locului 2, Watford. A marcat in 7 din ultimele 10 partide desfasurate in campionat.

Brentford trece printr-o forma foarte buna, echipa a obtinut patru victorii si o infrangere in ultimele 5 partide jucate.

Swansea.

S-a calificat in aceasta finala eliminind-o pe Barnsley cu scorul de 2-1 la general.

A terminat acest sezon de Premiership pe locul 4, obtinand 23 de victorii, 11 remize si 12 infangeri. A marcat in 7 din ultimele 10 partide desfasurate in campionat.

Swansea a obtinut doar doua victorii in ultimele 5 partide jucate in campionat, forma lor de moment fiind mai slaba decat cea a adversarilor din aceasta partida.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Brentford (3-4-2-1): Raya; Dalsgaard, Jansson, Pinnock; Rasmussen, Jensen, Janelt, Canos; Marcondes, Mbeumo; Toney.

Swansea (4-3-3): Woodman; Naughton, Cabango, Guehi, Bidwell; Fulton, Grimes, Hourihane; Ayew, Routledge, Lowe.

Absenti:

Brentford: Dasilva, Baptiste.

Swansea: Cooper, Rushesha, Benda, Morris, Cooper.

Istoric Confruntari Directe.

Ultima intalnire dintre cele doua echipe s-a terminat la egalitate, cu scorul de 1-1.

Ultimele 4 din 5 intalniri dintre cele doua adversare s-au terminat cu goluri inscrise in ambele porti.

Ponturi pariuri Brentford – Swansea – MRRazvan.

In lista de pronosticuri pariuri pentru acest meci am sa ma bazez pe rezultatele precedente ale celor doua adversare.

Brentford a terminat sezonul cu cel mai bun atac din Championship, echipa marcand 79 de goluri in cele 46 de partide jucate iar acum aceasta este la un meci distanta de a se califica pentru prima oara de la infintarea clubului in Premier League.

Swansea a terminat sezonul cu a doua cea mai buna defensiva din campionat, echipa incasand numai 39 de goluri din totalul de 46 de partide jucate.

Pronosticul propus de mine se gaseste la agentia de pariuri sportive online 888Sport. Afla aici cum imi fac cont la 888Sport.

In aceasta confruntare ma astept la un meci echilibrat dar nelipsit de goluri. O cota mai mult decat atragatoare este pronosticul pentru peste 1.5 goluri un meci, un pont realizabil avand in vedere ca Brentford este echipa cu cel mai bun atac in acest sezon de Championship.

Pronostic Brentford Swansea + 1.5 – Cota 1.50!