Brest – Angers ponturi pariuri 21.03.2021

Brest Angers Ponturi Pariuri

Duminica de la ora 16:00 pe Stade Francis-Le Ble va avea loc duelul dintre Brest si Lens din cadrul rudei cu numarul 30 din Franta Liga 1.. Vezi mai jos recomandarea mea formata dintr-un pariu combinat pe goluri si cornere.

Brest.

Se afla pe locul 14 in Ligue 1 cu un total de 39 de puncte, avand insa un golaveraj ce ma determina sa aleg un pronostic pe goluri. Are 43 de goluri inscrise si 53 primite.

Honorat si Cardona au fiecare cate 8 goluri inscrise, in timp ce Mounie are 7, dar si 4 pase de gol.

Forma de moment este inconstanta fiindca in ultimele 5 jocuri are 2 infrangeri si 3 victorii. In urmatoarea runda Brest va juca in deplasare contra celor de la Lorient.

Angers.

Ocupa locul 10 in clasament cu un total de 39 de puncte avand insa un golaveraj negativ -10, cu 33 de goluri marcate si 43 primite.

Ultimul duel in deplasare a adus o victorie pentr Angers, contra celor de la Metz, scorul final fiind 1-0, prin golul marcat de Fulgini in minutul 44 din penalty.

In urmatoarea runda Angers va juca impotriva lui Montpellier pe teren propriu.

Echipe probabile si absenti.

Echipe probabile.

Brest (4-4-2): Larsonneur – Perraud, Brassier, Chardonnet, Faussurier – Honorat, Lasne, Lucas, Charbonnier – Mounie, Cardona.

Angers (4-2-3-1): Bernardoni – Bamba, Traore, Thomas, Doumbia – Mangani, Coulibaly – Boufal, Fulgini, Capelle, Diony.

Absenti.

Brest: Bain, Herelle (accidentati).

Angers: Alioui (boala), Ebosse (accidentat)

Istoric confruntari directe.

In partida tur am avut multe goluri, scorul final fiind 3-2 pentru Angers, dupa ce in prima repriza Brest conducea cu 2-1.

Ponturi pariuri Brest – Angers – Ionut Zamfirache.

Se anunta un duel foarte disputat, ambele formatii fiind fara presiune, poate Angers cu mici sanse se va lupta pentru un loc de Europa League.

Sunt de parere ca vom avea cel putin 2 reusite in acest duel, iar pentru o cota mai mare voi adauga in componenta pronosticului si varianta cornerelor , mizand ca echipa gazda va avea peste 2.5, pariu disponibil pe platforma Maxbet.

Tot la Maxbet, pentru 2 goluri marcate de gazde avem o cota de 2.60. Va recomand sa intrati pe pagina site-ului nostru pentru mai multe ponturi pariuzi azi.

Pronostic Brest – Angers: Peste 1.5 goluri& Brest peste 2.5 cornere.