Brest – Lyon ponturi pariuri 19.02.2021

Brest vs Lyon ponturi pariuri

Etapa a 26-a din Ligue 1 este deschisa de partida Brest – Lyon. Duelul celor doua formatii are loc vineri, pe Stade Francis-Le Ble, cu incepere de la ora 22:00. Vor reusi lionezii sa depaseasca momentul infrangerii din runda precedenta? VEZI mai jos cateva informatii utile despre acest meci, dar si un pont cu sanse mari de reusita!

Brest vs Lyon ponturi pariuri

Brest.

In runda precedenta a reusit sa incurce liderul; a facut 0-0 la Lille. De altfel, traverseaza o perioada destul de buna, fiind fara esec in ultimele 4 jocuri din toate competitiile.

Ca urmare a rezultatului bun obtinut pe Stade Pierre-Mauroy, este foarte probabil ca managerul Olivier Dall'Oglio sa nu opereze multe modificari la nivelul primului 11.

Este o echipa de jumatatea clasamentului; dupa cele 25 de runde jucate a strans 31 de puncte (pozitia a 12-a). De precizat faptul ca s-a descurcat mult mai bine pe propriul teren decat in deplasare; din totalul de 31 de puncte, 22 au fost obtinute din meciurile de acasa si doar 9 din meciurile de afara.

Lyon.

A pierdut in mod surprinzator in etapa trecuta, intrerupand astfel o serie foarte buna de 5 victorii consecutive. A fost invinsa acasa de Montpellier cu 1-2.

Marcelo a fost schimbat in minutul 26 si este incert pentru meciul de vineri. De asemenea, sunt semne de intrebare si asupra fundasului belgian Jason Denayer. Cu exceptia celor 2, Rudi Garcia are la dispozitie tot lotul.

Are evolutii solide in deplasare si pierde foarte greu; NU a suferit vreun esec in ultimele 10 deplasari din Ligue 1 (in toate cele 10 jocuri a marcat de cel putin o data).

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Brest (4-3-3): Cibois – Pierre-Gabriel, Chardonnet, Herelle, Perraud – Faivre, Lasne, Belkebla – Charbonnier, Mounie, Honorat.

Lyon (4-3-3): Lopes – Dubois, Benlamri, Diomande, Cornet – Paqueta, Thiago Mendes, Aouar – Kadewere, Depay, Ekambi.

Absenti.

  • Brest: Denys Bain, Jean Lucas.
  • Lyon: Marcelo, Denayer (incerti).

Istoric Confruntari Directe.

  • In precedentele 3 intalniri directe s-au dat peste 2.5 goluri.
  • Partida din turul campionatului s-a incheiat cu o remiza (2-2).

Ponturi pariuri Brest – Lyon – ionel_iulian94.

La ponturi si pariuri Ligue 1 din runda a 26-a propun cel putin 3 goluri marcate in disputa Brest – Lyon.

Pentru minimum 3 goluri marcate in meci, se da cota 1.52 la agentia de pariuri sportive online Superbet. Citeste si articolul nostru cu Pareri Superbet pentru a vedea ce spun jucătorii acestei agentii.

Cu o defensiva destul de permisiva, este greu de crezut ca Brest poate scapa fara cel putin 1-2 goluri primite, mai ales ca pe Stade Francis-Le Ble vine echipa cu una dintre cele mai bune ofensive din acest sezon (pana acum, Lyon are o medie de peste 2 goluri marcate/meci).

Dar, sunt de parere ca trebuie sa luam in considerare si faptul ca Brest are evolutii bune acasa si marcheaza foarte des (a reusit sa inscrie cel putin 1 gol in 11 din precedentele 12 jocuri de Ligue 1 jucate pe propriul teren).

Tinand cont de cele enuntate anterior, dar si de ultimele rezultate directe, ma astept ca sa vedem un meci cu multe reusite.

Pronostic Brest – Lyon & Cota: Total Goluri Meci 3+ – 1.52