Brest – Nice ponturi pariuri 09.01.2022

brest nice ponturi pariuri

Stade Francis-Le Blé va găzdui duminică, cu începere de la ora 14:00 partida dintre Brest şi Nice. Cele două formaţii îşi vor măsura forţa în cadrul etapei cu numărul 20, din Franţa Ligue1.

brest nice ponturi pariuri

Brest

Brest vine după o victorie, pe teren propriu, împotriva celor de la Bordeaux, meci disputat în cadrul cupei Franţei, unde au câştigat cu scorul de 3-0. În ultimul meci din campionat, aceştia au remizat, în deplasare, împotriva celor de la Troyes, cu scorul de 1-1.


După ce sezonul trecut au scăpat de retrogradare la limită, în acest parcurs de sezon lucrurile stau mult mai bine, echipa aflându-se la mijlocul clasamentului, pe poziţia a 12-a, cu un total de 25 puncte. Se află într-o formă bună, în ultimele 5 meciuri reuşind un bilanţ de 3 victorii, o remiză şi un eşec.

Nice

Ţinând cont de faptul că lupta din acest sezon de campionat pentru primele 5 locuri este foarte strânsă, au nevoie de o victorie în partida de astăzi. Nice are mai puţin cu un punct, în etapa a 3-a fiind penalizată de către conducerea ligii franceze, datorită unui incident, împotriva celor de la Marseille.

În acest moment, se situează pe poziţia secundă în Ligue1, după PSG, cu 33 puncte acumulate şi un bilanț de 10 victorii, 4 remize și 5 înfrângeri. Nu traversează o perioadă la fel de bună precum adversara ei, acumulând doar 7 puncte în ultimele 5 meciuri.

Cel mai în formă jucător al echipei este Amâne Gouiri, cu un total de 8 goluri şi 4 assist-uri în 19 prezențe. De menţionat este faptul că Andy Delort şi Youcef Atal, nu pot evolua în această partidă, fiind convocaţi de echipele naţionale, la Cupa Africii.

Echipe probabile şi absenţi

Echipe probabile

Brest (4-4-2): Bizot; Duverne, Herelle, Chardonnet, Pierre-Gabriel; Honorat, Agoume, Faivre, Magnetti; Mounie, Le Douaron.

Nice (4-4-2): Benitez; Atal, Todibo, Dante, Bard; Boudaoui, Rosario, Lemina, Kluivert; Delort, Gouiri.

Absenţi

Brest: Belkebla, Cibois, del Castillo.

Nice: Atal, Claude-Maurice, Lemina, Robson Bambu.

Istoric confruntări directe

Dacă ne uităm pe statistici, putem observa că in ultimele două meciuri dintre cele două s-au marcat multe goluri. În ambele partide, Nice reuşind să se impună, cu scorul de 3-2, respectiv 2-1. Accesează cuvintele evidenţiate pentru a vedea cum poţi obţine la betano bonus fără depunere.

Brest – Nice ponturi pariuri – Flavius08

În acest sezon de campionat, meciurile disputate de Nice au produs o medie de 2.4 goluri per meci, în timp ce meciurile celor de la Brest au produs o medie de 2.8 goluri per meci.


Deşi Nice pleacă favorită la victorie, forma bună a celor de la Brest ne arată că poate obţine un rezultat pozitiv şi în această partidă.


În opinia mea, vom avea parte de un meci spectaculos, cu multe goluri, aşa cum am avut parte în ultimele confruntări directe dintre cele două formaţii. Pariaţi pronosticul propus de mine şi urmăriţi şi celelalte pariuri Franta Ligue 1!

Pronostic Brest – Nice: Ambele echipe înscriu – COTĂ 1.70