Brighton – Chelsea ponturi pariuri 18.01.2022

brighton chelsea ponturi pariuri

Chelsea are parte de o noua deplasare dificila in Premier League. De aceasta data, formatia pregatita de Thomas Tuchel merge pe Amex Stadium pentru a o infrunta pe „incomoda” Brighton & Hove Albion. Brighton – Chelsea este programat marti, 18 ianuarie, incepand cu ora 22:00. Reusesc londonezii sa plece cu toate punctele? VEZI mai jos care este pontul pe care l-am sugerat la acest meci!

brighton chelsea ponturi pariuri

Brighton.

Este neinvinsa in ultimele 4 runde de Premier League. In precedenta etapa (disputata vineri, tot acasa), a inregistrat o remiza (1-1) in compania „vulturilor” de la Crystal Palace.

Accidentat in meciul cu West Bromwich Albion din FA Cup, Enock Mwepu NU a putut juca in partida cu Crystal Palace (nu a fost nici in lot) si este foarte probabil sa lipseasca si de aceasta data.

Celalalt jucator african de la mijlocul terenului, Yves Bissouma, va lipsi si el. Acesta reprezinta nationala din Mali la Cupa Africii pe Natiuni.

Chelsea.

Vine dupa esecul de pe Etihad Stadium. A fost invinsa de liderul Manchester City cu 1-0.

Sunt de parere ca in urma acestui esec tehnicianul german va opera cateva modificari in unsprezecele de start. Astfel, i-am putea vedea printre titulari pe Hudson-Odoi, Mount, Havertz sau Jorginho.

Danezul Andreas Christensen nu a facut deplasarea pe Etihad Stadium deoarece fusese depistat pozitiv cu COVID-19. Sunt sanse ridicate ca fundasul de 25 de ani sa fie indisponibil si pentru acest joc.

Dupa cum se stie, Edouard Mendy este plecat la Cupa Africii pe Natiuni. Astfel, poarta va fi aparata din nou de Kepa.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Brighton (4-1-2-1-2): Sanchez – Veltman, Webster, Burn, Cucurella – Lallana – Gross, Mac Allister – Moder – Maupay, Trossard.

Chelsea (3-4-2-1): Kepa – Rudiger, Silva, Sarr – Azpilicueta, Kante, Jorginho, Alonso – Mount, Havertz – Lukaku.

Absenti.

  • Brighton: Bissouma, Mwepu, Sarmiento, Dunk.
  • Chelsea: Mendy, James, Chilwell, Christensen, Chalobah.

Istoric Confruntari Directe.

  • 3 din precedentele 4 intalniri directe de Premier League s-au incheiat la egalitate. La X si in acest meci, se da cota 3.70 la Betano. Vezi si articolul cu Bonus fara depunere la pariuri.
  • Chelsea a iesit neinvinsa din ultimele 4 deplasari de Premier League de pe Amex Stadium (3 victorii si 1 rezultat de egalitate).

Ponturi pariuri Brighton – Chelsea – ionel_iulian94.

Pariul zilei de la acest meci este GG, pariu cotat cu 1.98 la Betano. Poți primi aici 1.000 RON bonus – vezi din articolul Cod bonus Betano cum faci asta.

Avand in vedere ultimele rezultate inregistrate in Premier League, Chelsea se cam vede obligata sa forteze victoria in acest meci si de aceea ma astept la o abordare ofensiva a londonezilor, cu cel putin 1 gol marcat in poarta „pescarusilor”.

Dar, in acelasi timp, tin sa precizez ca Brighton este o echipa extrem de reactiva si are jucatori de mare calitate in ofensiva, motiv pentru care o vad capabila si pe ea sa modifice tabela.

De asemenea, doresc sa mentionez si ca in fiecare din ultimele 3 intalniri directe de Premier League disputate pe Amex Stadium, s-a marcat din ambele tabere.

Pronostic Brighton – Chelsea & Cota: Ambele marcheaza – 1.98