Caută
Close this search box.

Brighton – Crystal Palace ponturi pariuri 14.01.2022

brighton crystal palace ponturi pariuri

Brighton o intalneste pe teren propiu pe Crystal Palace in etapa cu numarul 22 din acest sezon de Premier League. Meciul se va juca pe Amex Stadium vineri de la ora 22:00. VEZI mai jos pontul propus de mine la o cota de 2.00 la agentia de pariuri sportive online Publicwin!

brighton crystal palace ponturi pariuri

Brighton.

Echipa a castigat ultima partida jucata in FA Cup pe teren advers impotriva lui West Brom, meciul terminandu-se cu scorul de 2-1 in extra time.

Brighton se situeaza pe locul 9 in Premier League si are 27 de puncte acumulate dupa 19 meciuri desfasurate. A obtinut sase victorii, noua remize si patru infrangeri. A marcat in ultimele 6 din 10 meciuri desfasurate pe teren propriu.

Gazdele din aceasta confruntare au reusit sa castige numai un meci ultimele 6 partide jucate pe teren propriu in toate competitiile.

Crystal Palace.

A castigat cu scorul de 2-1 pe teren propiu in ultimul meci jucat tot in FA Cup impotriva lui Millwall.

Oaspetii acestei partide au marcat in ultimele 5 din 10 meciuri desfasurate pe teren advers si se afla pe locul 12 in Premier League acumuland 23 de puncte dupa 20 de partide jucate. Au reusit sa obtina cinci victorii, opt remize si sapte infrangeri.

Crystal Palace a reusit sa castige numai doua din ultimele 10 partide jucate in deplasare in toate competitiile.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Brighton (3-5-2): Sanchez; Veltman, Duffy, Burn; Lamptey, Mac Allister, Moder, Lallana, Cucurella; Trossard, Maupay.

Crystal Palace (4-3-3): Guaita; Ward, Andersen, Guehi, Mitchell; Gallagher, Hughes, Schlupp; Olise, Benteke, Edouard.

Absenti:

Brighton: Sarmiento, Bissouma.

Crystal Palace: Ayew, Kouyate, Zaha.

Istoric Confruntari Directe.

Ultima intalnire dintre cele doua echipe s-a terminat la egalitate cu scorul de 1-1.

Ultimele 4 din 5 confruntari directe dintre cele doua adversare s-au terminat cu goluri inscrise in ambele porti.

Ponturi pariuri Brighton – Crystal Palace – MRRazvan.

Pronosticul propus de mine se gaseste la agentia de pariuri sportive online Publicwin. Acceseaza acest link pentru un cod bonus Publicwin.

Brighton a ajuns la patru partide consecutive fara infrangere in toate competitiile si echipa va incerca sa se impuna impotriva adversarilor desi nu au reusit s-o faca in ultimele 2 confruntari jucate pe teren propiu, pierzand ambele meciuri.

Crystal Palace cauta sa evite a patra infrangere consecutiva fara gol marcat pe teren advers in Premier League. O victorie ar fi importanta pentru oaspeti care s-ar apropia de mijlocul clasamentului.

Pentru ponturi pariuri Anglia ma astept la o partida foarte echilibrata intre cele doua echipe. Cred ca vom avea parte totusi de un meci nelipsit de goluri in ambele porti asa ca pariul meu va fi in consecinta.

Pronostic Brighton Crystal Palace GG – Cota 2.00!