Brighton – Everton ponturi pariuri 12.04.2021

brighton everton pronosticuri

The American Express Community Stadium din Falmer gazduieste luni seara confruntarea dintre Brighton si Everton. Cele doua grupari se vor intalni de la ora 22:15, iar meciul conteaza pentru etapa cu numarul 31 din Premier League.

brighton everton pronosticuri

Acest articol contine cateva informatii foarte utile despre acest meci, dar si un pronostic la pariuri pe care il voi juca la Maxbet.

Brighton.

Este angrenata in lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ocupa locul 16 si are un avans de sase puncte fata de primul loc retrogradabil. Are si avantajul ca are doua meciuri mai putin disputate fata de echipa de pe 18. Sansele de salvare sunt astfel foarte mari.

In etapa trecuta n-a fost departe sa produca o surpriza pe Old Trafford. A condus-o pe United la pauza cu 1-0, insa pana la urma s-a vazut invinsa la limita. Inainte de acel duel a avut doua prestatii solide si le-a batut pe Southampton si Newcastle.

Pare sa-si fii revenit din punct de vedere ofensiv si are patru partide consecutive cu gol marcat. A si ajuns la o medie de peste un gol marcat pe intalnire, astfel ca a devenit destul de periculoasa.

Everton.

Nu reuseste sa-si revina desi ar putea obtine o performanta uriasa, prezenta in UCL. Deocamdata este clasata pe locul opt, la o distanta de opt puncte fata de top 4. Are insa cu doua meciuri mai putin disputate fata de echipa care ocupa acea pozitie.

In ultimele trei runde n-a adunat decat un punct. In etapa trecuta a fost aproape s-o invinga pe Crystal Palace, fiind egalata in minutul 86. E foarte puternica atunci cand vine vorba de deplasari, acolo unde a castigat sase din ultimele opt partide.

Rodriguez, Richarlison si Calvert-Lewin fac o treaba foarte buna in atac in acest sezon. Cei trei au inscris impreuna 26 de goluri si sunt anuntati titulari in aceasta deplasare.

Echipe Probabile și Absenți.

Echipe Probabile:

Brighton (3-4-1-2): Sanchez – White, Dunk, Burn – Gross, Bissouma, Lallana, Moder – Trossard – Welbeck, Maupay.

Everton (3-4-1-2): Olsen – Holgate, Keane, Godfrey -Coleman, Allan, Davies, Digne – Rodriguez – Richarlison, Calvert-Lewin.

Absenti.

  • Brighon: March, Lamptey.
  • Everton: Doucoure, Delph, Bernard, Gomes.

Istoric Confruntari Directe.

  • Everton a castigat clar meciul tur, cu scorul de 4-2.
  • Totusi, Brighton a castigat ultimele doua partide directe de acasa.

Ponturi pariuri Brighton – Everton – DBook.

In ciuda prestatiilor slabe din ultimele trei runde, mizez pe Everton in acest meci. Oaspetii n-au renuntat la gandul de a ajunge in top 4 si cred ca vor fi foarte motivati in vederea acestui meci. Valoarea clar e de partea lor, iar daca o vor confirma atunci sunt sanse mari chiar sa se impuna.

Sa nu uitam cat de bine joaca Everton in deplasare. „Caramelele” au pierdut doar una din precedentele zece meciuri jucate departe de casa. Acestea si-au demonstrat valoarea si in tur, atunci cand au marcat patru goluri.

In ciuda evolutiei bune din ultima perioada, Brighton ramane o grupare inconstanta, care poate claca la cea mai mica greseala. Cred astfel ca X2 este un pariu foarte bun. Considerati ca acesta este chiar pronosticul zilei de luni?

Pronostic Brighton – Everton X2 – 1.60!