Brighton – Everton ponturi pariuri 28.08.2021

brighton everton ponturi pariuri

Premier League a ajuns in etapa a treia. Dupa ce la jumatatea saptamanii echipele au fost angrenate in meciurile din EFL Cup, sfarsitul de saptamana aduce noi confruntari interesante in campionat. Dintre acestea, confruntarea dintre Brighton si Everton atrage atentia.

brighton everton ponturi pariuri

Meciul va avea loc sambata de la ora 17:00 si va fi arbitrat de J.Moss. Voi juca acest meci la betano, casa de pariuri cu oferta foarte buna si daca te intereseaza sa afli si alte ponturi pariuri Anglia, poti vizita articolul de aici.

Brighton.

Are un inceput neasteptat de bun de campionat, cu doua victorii, din tot atatea meciuri. In prima etapa, Brighton a s-a deplasat la Burnley, unde a invins cu 2-1. In cea de-a doua, a intalnit-o pe Watford pe teren propriu, invingand-o cu 2-0.

In meciul din cupa, Brighton a invins la Cardiff cu 2-0. A adunat, astfel, 3 partide oficiale in care nu a pierdut, avand un golaveraj de 6-1.

Cum in sezonul trecut Brighton a terminat pe 16, cu doar doua pozitii peste ultimul loc retrogradabil, adunand 41 de puncte, fiecare punct in acest debut de sezon conteaza.

Everton.

Are antrenor nou in persoana lui Rafa Benitez, un obisnuit al fotbalului englez, acesta obtinand mari performante cu Liverpool in trecut. Si jocul arata parca altfel in acest inceput de sezon.

Dupa o victorie convingatoare in meciul din prima etapa contra celor de la Southampton, 3-1, revenind de la 0-1 la pauza, a urmat o deplasare grea la Leeds, cu care a remizat, 2-2.

In meciul din cupa, de la jumatatea saptamanii, a invins in deplasarea de la Huddersfield, o deplasare nu chiar usoara, la o fosta echipa de Premier League.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Brighton(4-4-2-1): Sanchez – Dunk, Duffy, Webster – March, Bissouma, Lallana, Gross – Mac Alister, Trossard – Maupay.

Everton(4-4-1-1): Pickford – Coleman, Keane, Mina, Digne – Allan, Doucoure, Gray, Iwobi – Richarlison – Calvert-Lewin.

Absenti:

Brighton: Burn, Lamptey, Scherpen, Veltman.

Everton: Kean.

Istoric Confruntari Directe.

In sezonul trecut, Everton s-a impus acasa, scor 4-2, iar la Brighton a fost egal, 0-0.

Ponturi pariuri Brighton – Everton – zamy_bz.

Cele doua echipe au un inceput bun de campionat, fiind neinvinse pana acum. Mai mult decat atat, cei din Brighton nu au pierdut niciun punct, dar meciul cu Everton pare prima confruntare puternica din acest campionat. Nu cred ca vom avea un meci cu prea multe goluri, confruntarea de anul trecut incheindu-se fara gol.

Insa cred ca vom avea cartonase, deoarece in partida de anul trecut au fost 3 la numar. De asemenea, in meciul jucat acasa, cu cei din Watford, Brighton a incasat chiar 4, iar in meciul din deplasarea de la Leeds, Everton a incasat tot 4. De aceea, peste 2.5 cartonase cred ca ar fi pariul potrivit.

Pronostic Brighton – Everton peste 2.5 cartonase – 1.75!