Brighton – Liverpool ponturi pariuri 28.11.2020

Brighton - Liverpool ponturi pariuri

Runda 10 din Premier League ne va pune fata in fata doi adversari aflati la capete diferite in clasament, Brighton aproape de zona fierbinte a retrogradarii, iar oaspetii in lupta pentru un nou titlu. Ce parere aveti va reusi campioana en-titre sa se impuna in acest duel!?

Brighton - Liverpool ponturi pariuri

Meciul va avea loc sambata dupa-amiaza de la orele 14.30, pe Amex Stadium din Londra si va fi condus de la centru de Stuart Attwell.

Brighton.

Victoria surprinzatoare din runda precedenta cu scorul de 2-1, in deplasarea de la Aston Villa a intrerupt seria de 6 meciuri consecutive in care nu a reusit sa ia cele 3 puncte si a departat-o pentru moment pe aceasta de zona retrogradarii. Dupa 9 etape disputate ocupa locul 16, cu 9 puncte acumulate si cu un golaveraj negativ, cu 13 goluri marcate si 15 primite.

In cele 4 meciuri jucate pe teren propriu nu a reusit sa castige pana acum, avand 2 rezultate de egalitate si 2 infrangeri. Are un bilant mai bun pe teren strain decat pe Amex Stadium.

Atacantul francez Neal Maupay este cel mai bun marcator al echipei in Premier League, reusind sa inscrie de 4 ori pana acum.

Liverpool.

Dupa infrangerea de pe teren propriu din Liga Campionilor, a readus-o pe Atalanta la viata, si cu sanse la ocuparea uneia din primele 2 pozitii din grupa in care mai face parte Ajax si Midtjylland. In Premier League se afla pe prima pozitie la egalitate de puncte cu Tottenham si cu un golaveraj foarte bun, cu 21 de goluri marcate si doar 16 incasate.

A ajuns la 6 meciuri consecutive in Premier League, in care nu a fost invinsa, dintre care 4 victorii si 2 rezultate de egalitate. In cele 5 deplasari, elevii lui Klopp au obtinut o victorie, 2 egaluri si o infrangere.

Cel mai bun marcator al acesteia este egipteanul Mohamed Salah, cu 8 goluri inscrise.

Echipe Probabile și Absenți.

Echipe Probabile:

Brighton (3-4-1-2): Ryan – Webster, Dunk, White – March, Gross, Bissouma, Molumby – Lallana – Maupay, Welbeck.

Liverpool (4-3-3): Alisson – N. Williams, R. Williams, Matip, Tsimikas – Jones, Wijnaldum, Milner – Salah, Jota, Mane.

Absenti.

  • Brighton: Andone, Lamptey, Mac Allister, Propper, Trossard si Walton.
  • Liverpool: Alexander-Arnold, Gomez, Oxlade-Chamberlain, Shaqiri si Van Dijk.

Istoric Confruntari Directe.

  • Ultima partida directa s-a jucat in sezonul trecut, tot pe acest teren si a fost castigata de oaspeti cu scorul de 3-1.

Ponturi pariuri Brighton – Liverpool – K-boom.

La prima vedere m-a tentat foarte mult sa merg direct pe victoria oaspetilor, dar uitandu-ma la faptul ca Klopp are probleme foarte mari in defensiva, lipsindu-i toata linia de fund, ma astept sa vad un meci deschis oricarui rezultat si cu goluri multe si de ambele parti. Desi cotele pentru goluri multe sunt destul de mari, eu merg pe un pronostic in care ambele echipe sa inscrie si sa fie peste 2,5 goluri in meci.

In 5 din precedentele 6 meciuri jucate de Brighton, aceasta a reusit sa marcheze minim un gol, si in 7 din ultimele 8 a si primit minim un gol. De asemenea in 3 din cele 4 dueluri directe jucate pe acest teren am avut parte de goluri in ambele porti si peste 2.5 in meci. Nu cred ca va fi un meci foarte usor pentru campioni, mai ales ca au si presiunea rezultatului din Liga Campionilor.

Pronostic Brighton – Liverpool: Ambele echipe marcheaza si peste 2.5 goluri in meci – 1.97.