Brighton – Tottenham Ponturi Pariuri 31.01.2021

Brighton - Tottenham ponturi pariuri 31012021

Pescărușii primesc vizita pintenilor în epilogul etapei cu numărul 21 din Premier League. Meciul începe la 21:15 și poate fi urmărit pe Eurosport 1.

Urmărește analiza celor 2 echipe și vezi dacă ești de acord cu predicția mea. Pontul oferit de mine are cota 2.40 și este luat din cadrul agenției de pariuri online Netbet.

Brighton - Tottenham ponturi pariuri 31012021

Brighton

Echipa lui Graham Potter se află pe locul 17 în Premier League cu 18 puncte adunate în 20 de etape. Brighton este singura echipă din Premier League care nu are nicio victorie pe teren propriu în acest sezon de campionat.

În ultimele 5 meciuri pescărușii au obținut 2 victorii în FA Cup iar în campionat au avut: o victorie, o remiză și un egal.

Brighton este echipa cu cele mai multe meciuri terminate la egalitate în acest sezon de campionat, elevii lui Graham Potter au remizat de 9 ori până acum.

Tottenham

Echipa lui Jose Mourinho se află pe locul 6 în Premier League cu 33 de puncte adunate în 19 etape. Tottenham are un meci în minus față de majoritatea echipelor ce se află deasupra ei în clasament.

În ultimele 5 meciuri Spurs a obținut 2 victorii în FA Cup cu echipe din ligile inferioare engleze de fotbal. Iar în campionat elevii lui The Special One au obținut: o victorie, un egal și o înfrângere.

Tottenham are a doua cea mai bună apărare din Premier League. Băieții lui Mourinho au încasat doar 20 de goluri până acum.

Echipele Probabile și Absenți

Echipele Probabile

Brighton (3-4-2-1): Sanchez – White, Dunk, Webster – Veltman, Gross, Bissouma, March – Lallana, Mac Allister – Maupay

Tottenham (4-2-3-1): Lloris – Aurier, Alderweireld, Dier, Davies – Hojberg, Sissoko – Bale, Ndombele, Son – Carlos Vinicius.

Absenți

Brighton: Andone, Lamptey, Steele, Welbeck, Izquierdo, Jahanbakhsh

Tottenham: Kane, Lo Celso, Alli, Reguilon

Istoric Confruntări Directe

În 4 din ultimele 5 confruntări între cele 2 echipe meciul s-a terminat cu victoria celor de la Tottenaham.

Ponturi Pariuri Brighton – Tottenham. David96

Spurs este condamnată să câștige acest meci dacă vrea să mai aibă o șansă la câștigarea campionatului. Son are ocazia să avanseze în clasamentul celor mai buni marcatori din Premier League dacă va înscrie în acest joc.

Carlos Vinicius cu siguranță îl va înlocui pe Kane cu brio în acest meci, fiindcă apărarea pescărușilor nu este o defensivă de temut, iar brazilianul are suficiente calități pentru a înscrie în acest meci.

Dacă îți place să pariezi în cadrul campionatului englez de fotbal, te invit să citești articolul Ponturi Premier League, unde vei descoperi o analiză corectă și pertinentă a fiecărui meci din această etapă, plus părerea unui tipster experimentat de pe site-ul nostru.

Pronostic Brighton – Tottenham: 2 solist – Cota 2.35