Brighton – West Ham ponturi pariuri 15.05.2021

brighton west ham ponturi pariuri

In urma esecului suferit in etapa precedenta, „ciocanarii” se vad nevoiti sa atace victoria in aceasta runda! Sambata, de la ora 22:00, West Ham va juca in compania „pescarusilor” de la Brighton, partida urmand sa se dispute pe Amex Stadium. In continuare iti voi prezenta mai multe informatii despre acest joc, precum si pronosticul pe care am mizat!

brighton west ham ponturi pariuri

Brighton.

A pierdut jocul de la Wolves cu 2-1, insa, matematic nu mai poate retrograda. Capitanul Lewis Dunk (marcatorul golului cu „lupii”) si Neal Maupay au fost avertizati cu cartonas rosu si astfel vor fi suspendati pentru partida de sambata.

Tehnicianul Graham Potter a folosit un sistem cu 4 fundasi, dar este destul de probabil ca in acest meci sa revina la sistemul cu 3 fundasi.

Joel Veltman nu a prins lotul in partida cu Wolves, insa sunt sanse mari ca de aceasta data sa se afle in lot, ba chiar sa prinda si primul 11.

Danny Welbeck a fost titular in atac in fiecare din ultimele 8 jocuri de campionat. Sanse insemnate sa il vedem din nou pe atacantul englez in unsprezecele de start.

West Ham.

Ca urmare a faptului ca din precedentele 4 runde a scos doar 3 puncte (3 infrangeri si 1 succes), a iesit din zona locurilor de Liga Campionilor; mai mult, isi simte amenintata pozitia de Europa League din ce in ce mai mult.

Inainte de inceperea acestei antepenultime etape se clasa pe pozitia a 5-a cu 58 de puncte, la 6 puncte in spatele echipei aflate pe ultimul loc de Liga Campionilor, Chelsea (Chelsea a jucat in aceasta etapa si a pierdut acasa cu Arsenal) si avand un avans de doar 2 puncte fata de formatia de pe pozitia a 7-a, Tottenham.

David Moyes a folosit sistemul 4-2-3-1 pentru jocul cu Everton din runda trecuta, dar este posibil ca in acest meci sa opteze pentru un sistem cu 3 fundasi centrali.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Brighton (3-4-2-1): Sanchez – White, Webster, Burn – Veltman, Gross, Bissouma, Alzate – Mac Allister, Trossard – Welbeck.

West Ham (3-4-2-1): Fabianski – Balbuena, Dawson, Diop – Coufal, Soucek, Lingard, Cresswell – Fornals, Bowen – Antonio.

Absenti.

  • Brighton: Andone, Dunk, Maupay, Lallana, Lamptey, March.
  • West Ham: Masuaku, Noble, Rice, Lanzini (incerti).

Istoric Confruntari Directe.

  • In fiecare din ultimele 4 intalniri directe s-a marcat din ambele parti. La predictii pariuri pe goluri, se da cota 1.81 la 888Sport pentru ca si in acest meci sa avem gol marcat de fiecare formatie.

Ponturi pariuri Brighton – West Ham – ionel_iulian94.

Mizand pe faptul ca West Ham va fi echipa mai motivata in acest joc, recomandarea mea este West Ham castiga cel putin o repriza.

Pentru ca formatia vizitatoare sa castige minimum o repriza, cota este 1.76 la 888Sport. Din articolul Pareri 888Sport poti vedea ce spun specialistii despre aceasta casa de pariuri.

Consider ca va conta destul de mult si faptul ca „pescarusii” au cateva absente importante pentru aceasta confruntare, printre acestea putand fi mentionate: capitanul Dunk, Maupay – principalul marcator al echipei, Shane Duffy si Solly March.

Pronostic Brighton – West Ham & Cota: West Ham sa castige cel putin o repriza – 1.76