Bulgaria – Italia ponturi pariuri 28.03.2021

Bulgaria Italia Ponturi Pariuri

Bulgaria si Italia se intalnesc duminica in preliminariile pentru Campionatul Mondial de Fotbal. Partida se disputa la Sofia si va incepe la ora 21.45.

Vecinii nostri par avea o misiune infernal de grea si nu ii vad deloc bine. Eu am pregatit pentru tine un pariu de siguranta, la cota 1.54.

Bulgaria.

Are ghinionul sa inceapa aceasta campanie in fata celor mai bune doua echipe din grupa, chiar aca ambele partide sunt acasa. A pierdut la debut cu Elvetia, meci in care nu a avut nicio sansa si care s-a incheiat 1-3. Elvetienii punctasera deja de 3 ori in primele 12 minute, dupa care au lasat-o mai moale.

Bulgaria nu are nicio speranta in aceasta grupa, lupta ei fiind cu Irlanda de Nord pentru locul 3. A inregistrat un singur succes in ultimele 10 partide disputate, insa si acela a venit in fata modestei echipe a Gibraltarului in Liga Natiunilor.

Italia.

Squadra Azura a inceput destul de bine campania de calificare la Campionatul Mondial, castigand fara emotii acasa in fata celor din Irlanda de Nord. A fost un 2-0 fara istoric, scor inregistrat inca de la pauza.

Italia a aratat bine in ultimul timp si vad favorita la prima pozitie in grupa. A castigat ultimele 4 partide jucate si nu pierde de 23 de meciuri. Iti recomand ca duminica sa pui ponturi pe ea la Winmasters. Poti afla mai multe despre acest operator citind articolul cu Pareri Winmasters.

Au fost destule probleme de lot in tabara italienilor, cu multe accidentari dar si cu probleme cauzate de COVID-19. Mancini a avut ceva batai de cap la alcatuirea lotului.

Echipele probabile si absenti.

Echipele probabile.

Bulgaria (4-2-3-1) : P. Iliev; Popov, Antov, Zanev, Cicinho; Malinov, Kostadinov; Delev, D. Iliev, Despodov; Yomov.

Italia (4-3-3) : Donnarumma; Emerson, Acerbi, Bastoni, Di Lorenzo; Pessina, Verratti, Barella; Bernardeschi, Belotti, Chiesa.

Absenti.

Bulgaria : -.

Italia : Bryan Cristante, Moise Kean, Jorginho, Francesco Caputo, Domenico Berardi.

Istoric Confruntări Directe.

Aceste echipe s-au intalnit ultima data in 2015, in preliminariile pentru EURO. Italia a scos atunci 4 puncte, iar in Bulgaria scorul a fost 2-2. Bulgarii nu ii bat pe italieni din anul 1968.

Ponturi pariuri Bulgaria – Italia -> Monik.

Cel mai bun pariu care imi vine in minte pe disputa de la Sofia este intervalul 2-4 reusite la final. Avem aici nationale care in general fac partide cu minim 2 goluri marcate si asa ar trebui sa fie si acum.

Ambele ne-au oferit meciuri pe acest interval la debutul in grupa. Asa a fost in 3 din ultimele 4 partide jucate de bulgari, dar si la fiecare din ultimele 5 meciuri disputate de italieni. Astept un meci frumos.

Nu ar trebui sa trecem peste bariera de 4 reusite, pentru ca Bulgaria nu are forta sa puna presiune cand va fi condusa, in timp ce Italia are destule probleme de efectiv, chiar si pe faza de atac.

Pronostic Bulgaria – Italia : Interval 2-4 goluri – Cota 1.54