Pont Burel – Cristian – WTA Nur-Sultan – 29.09.2021

Forma BAD93: Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat
Statistici BAD93
Procentaj: 56%
Castigate: 50/89
Unitati: 42

Optimile de finală de la Nur-Sultan ne aduc disputa româncei Jacqueline Cristian contra franțuzoaicei Clara Burel. Conform cotelor oferite de bookmakeri, se anunță un duel foarte strâns, însă noi sperăm să treacă mai departe conaționala noastră. Cel mai probabil meciul va putea fi urmărit în direct pe unul din canalele DigiSport.

Ponturi pariuri Burel vs Cristian

Clara Burel

În vârstă de doar 20 de ani, Clara se află la cea mai bună clasare din carieră și anume locul 79 WTA.

În primul tur de la Nur-Sultan, franțuzoaica a dominat-o clar pe Minella, scor 5-2 în primul set, însă adversara sa a fost nevoită să se retragă la acel scor.

Burel a jucat foarte bine pe hard indoor în 2021, având în vedere că a ajuns în finala turneului ITF de la Poitiers și în sferturi la turneul WTA de la Lyon.

Jacqueline Cristian

Vikhlyantseva a pus-o în mare dificultate pe Cristian în primul tur de la acest turneu, având în vedere că românca a fost nevoită să întoarcă meciul de la 0-1 la seturi.

La fel ca și adversara sa și Jacqueline ocupă cea mai înaltă poziție din carieră, însă este în continuare înafara top 100 WTA și anume pe locul 126.

O altă asemănare cu Burel a româncei este aceea că a jucat foarte bine în acest an pe hard indoor, având 9 victorii și doar 3 înfrângeri.

Întâlniri directe

De 2 ori s-au mai aflat față în față cele 2 jucătoare, scorul în acest moment fiind 1-1.

Cea mai recentă dispută a avut loc chiar în acest an, pe zgura de la Karlsruhe, unde Jacqueline s-a impus în 3 seturi.

Pronostic Burel – Cristian

Atât Burel, cât și Cristian, au jucat excelent în acest an pe hard indoor, iar asta mă face să cred că vor începe amândouă foarte bine acest meci.

Am mizat pe un start de partidă strâns, cu egalitate după primele 2 game-uri, scor 1-1.

Ambele confruntări directe de până acum ne-au oferit foarte multe game-uri, set decisiv și un prim set cu minim 10 game-uri disputate, așadar de fiecare dată a fost echilibru între cele 2 jucătoare.

Leave a Comment: