Burnley – Arsenal ponturi pariuri 18.09.2021

burnley arsenal ponturi pariuri

Burnley o intalneste pe Arsenal in etapa cu numarul 5 din acest sezon de Premier League. Meciul se va juca sambata de la ora 17:00 pe Turf Moor. VEZI mai jos pontul propus de mine la o cota de 2.07 la agentia de pariuri sportive online Winbet!

burnley arsenal ponturi pariuri

Burnley.

A pierdut ultimul meci jucat in campionat cu scorul de 3-1 impotriva lui Everton.

Burnley a inceput foarte prost acest sezon de Premier League, echipa obtinand trei infrangeri si o remiza dupa primele 4 partide jucate. A marcat in 6 din ultimele 10 meciuri jucate pe teren propiu.

Pe teren propiu, gazdele nu se descurca defel bine, echipa nereusind sa castige nicun singur meci din ultimele 5 partide jucate in toate competitiile.

Arsenal.

A castigat ultimul meci jucat impotriva lui Norwich meciul terminandu-se cu scorul de 1-0.

Arsenal a inceput dezastruos acest sezon de Premier League cu trei infrangeri consecutive. Victoria din ultimul meci a mai domolit putin apele la echipa. A marcat in 7 din ultimele 10 partide jucate pe teren advers.

Pe teren advers oaspetii au pierdut trei din ultimele 6 partide jucate in toate competitiile.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Burnley (4-4-2): Pope; Lowton, Mee, Tarkowski, Cornet; Gudmundsson, Westwood, Brownhill, McNeil; Wood, Barnes.

Arsenal (4-2-3-1): Ramsdale; Tomiyasu, White, Gabriel, Tierney; Partey, Lokonga; Saka, Odegaard, Smith Rowe; Aubameyang.

Absenti:

Burnley: Stephens, Long, Roberts.

Arsenal: Holding, Elneny.

Istoric Confruntari Directe.

Ultima intalnire dintre cele doua echipe s-a terminat la egalitate cu scorul de 1-1.

Burnley a reusit sa castige numai un meci din ultimele 10 partide jucate impotriva lui Arsenal.

Ponturi pariuri Burnley – Arsenal – MRRazvan.

Pronosticul propus de mine se gaseste la agentia de pariuri sportive Winbet.

Burnley a obtinut ultima victorie pe teren propiu in Ianuarie 2021. De atunci echipa a mai jucat inca 14 partide nereusind sa castige niciuna dintre acestea.

Echipa antrenata de Arteta se poate consola cu victoria din meciul precedent. Arsenal are un golaveraj rusinos, echipa reusind sa marcheze o singura data in ultimele 4 partide jucate si a incasat 9 goluri.

Pontul propus se poate combina cu biletul zilei fotbal. Burnley s-ar putea dovedi echipa de care Arsenal are nevoie pentru a-si mai reveni din forma proasta prin care trece. Gazdele nu se descurca defel bine pe teren propiu iar oaspetii pot profita de asta. Cred ca „Tunarii” vor reusi sa se impuna asa ca pariul meu va fi in consecinta.

Pronostic Burnley Arsenal 2 Solist – Cota 2.07!