Burnley – Newcastle ponturi pariuri 22.05.2022

burnley newcastle ponturi pariuri

Turf Moor gazduieste la sfarsitul saptamanii confruntarea de Premier League intre Burnley si Newcastle United. Disputa este programata duminica la amiaza, incepand cu ora 18:00. Urmareste continuarea acestui articol pentru a afla mai multe informatii despre partida, dar si pentru a vedea pontul la cota 1.90 pe care l-am propus!

burnley newcastle ponturi pariuri

Burnley.

Este prima echipa de deasupra liniei retrogradarii, insa la egalitate de puncte cu ultima echipa din zona rosie, Leeds (35 de puncte pentru fiecare echipa).

Matthew Lowton a fost eliminat in partida de joi, ceea ce face ca fundasul englez de 32 de ani sa fie suspendat pentru aceasta disputa.

Indisponibil in meciul cu Tottenham din cauza accidentarii suferite in partida cu Aston Villa, James Tarkowski a revenit in restanta de joi; a fost integralist. Sanse foarte mari ca fundasul englez de 29 de ani sa se regaseasca in unsprezecele de start si acum.

Newcastle.

In etapa trecuta a reusit sa stopeze o serie de 2 infrangeri consecutive. S-a impus pe propriul teren cu 2-0 in fata „tunarilor” de la Arsenal. Cu aceste 3 puncte, a ajuns la un total de 46 de puncte (pozitia a 12-a inainte de startul acestei runde).

Callum Wilson a fost titular pentru prima data de la revenirea dupa accidentare. Sunt sanse foarte mari ca atacantul englez de 30 de ani sa se afle printre titulari si de aceasta data, mai ales ca situatia lui Chris Wood este in continuare incerta.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Burnley (3-5-2): Pope – Collins, Tarkowski, Long – Roberts, McNeil, Brownhill, Cork, Taylor – Barnes, Cornet.

Newcastle (4-3-3): Dubravka – Krafth, Lascelles, Burn, Targett – Longstaff, Guimaraes, Joelinton – Almiron, Wilson, Saint-Maximin.

Absenti.

  • Burnley: Gudmundsson, Pieters, Vydra, Westwood, Lowton (indisponibili), Mee, Rodriguez (incerti).
  • Newcastle: Shelvey, Willock (indisponibili), Schar, Wood (incerti).

Istoric Confruntari Directe.

  • Newcastle a castigat ultimele 3 confruntari directe de Premier League.
  • Precedentele 4 intalniri directe disputate pe Turf Moor NU s-au incheiat la egalitate.

Ponturi pariuri Burnley – Newcastle – ionel_iulian94.

Nu cred ca vom asista la o partida prea spectaculoasa si cu multe reusite si de aceea recomandarea mea de la acest duel este Total goluri sub 2.5, recomandare cotata cu 1.90 la agentia Superbet.

Intalnirile directe intre Burnley si Newcastle sunt destul de sarace in reusite; in 7 din precedentele 10 confruntari directe s-au marcat maximum 2 goluri.

6 din ultimele 8 partide pe care Burnley le-a jucat in Premier League s-au incheiat cu cel mult 2 goluri pe tabela.

Pronostic Burnley – Newcastle & Cota: 0-2 goluri – 1.90