Caută
Close this search box.

Burnley – Tottenham ponturi pariuri 26.10.2020

burnley tottenham ponturi pariuri 26102020

Ultimul meci al etapei a sasea din Premier League va pune fata in fata echipele antrenate de Sean Dyche si Jose Mourinho, doua formatii aflate la poli opusi din punct de vedere a formei. VEZI mai jos pontul propus de cota 2.45 la agentia de pariuri online Fortuna!

burnley tottenham ponturi pariuri 26102020

Burnley.

Burnley trece printr-o serie de rezultate negative, echipa reusind un singur punct in primele cinci etape ale campionatului, punct obtinut in ultima etapa dupa o remiza alba impotriva celor de la West Bromwich.

Ramane de vazut de asemenea ce solutii va gasi Sean Dyche pentru problemele defensive cu care echipa sa se confrunta, jucatorii sai primind in medie 2 goluri pe meci in acest debut de campionat, iar puternicul atac al celor de la Tottenham va profita de orice bresa lasata de fundasii gazdelor.

Tottenham.

Formatia lui Jose Mourinho trece printr-o perioada excelenta, echipa reusind 7 victorii, 2 egaluri si o singura infrangere in ultimele 10 partide, infrangere venita chiar in etapa de debut, in fata celor de la Everton.

Din acel moment echipa a reusit sa invinga Chelsea in Cupa Ligii si sa marcheze de 5 ori cu Southampton si 6 ori in fata fostei echipe a antrenorului acestora, Manchester United.

Stilul de joc al lui Tottenham este unul neobisnuit de ofensiv pentru ce ne-a obisnuit portughezul de pe banca in ultimii ani, dar echipa ar trebui sa fie mai atenta in zona defensiva, ei primind 8 goluri in primele 5 etape, o medie mult prea mare pentru o echipa ce se vrea pretendenta la titlu.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Burnley (4-4-2): Pope; Lowton, Long, Tarkowski, Taylor; Gudmundsson, Westwood, Brownhill, McNeil; Barnes, Wood.

Tottenham (4-2-3-1): Lloris; Aurier, Alderweireld, Sanchez, Davies; Sissoko, Hojbjerg; Son, Ndombele, Bergwijn; Kane.

VEZI aici cotele pentru Burnley – Tottenham!

Absenti.

Burnley: Mee, Cork, Bardsley, Peacock-Farrell, Pieters, Lowton.

Tottenham: Tanganga, Dier.

Istoric Confruntari Directe.

Cele doua echipe s-au intalnit de nenumarate ori, iar ultimul meci intre ele s-a terminat indecis, scor 1-1, in luna martie.

Ponturi pariuri Burnley – Tottenham – AlexK.

Burnley are nevoie disperata de puncte, echipa aflandu-se pe locul 18 dupa 5 etape, iar meciurile care urmeaza pot sa ii fie fatale lui Sean Dyche, doua infrangeri cu Tottenham si Chelsea putand sa arunce echipa pe ultima pozitie.

Atacul lui Tottenham se afla intr-o forma excelenta, echipa marcand de 19 ori in ultimele 4 partide, o medie incredibila avand in vedere ca echipa a intalnit pe Manchester United, dar echipa are inca probleme in defensiva.

Forma slaba in care se afla Burnley, absentele pe care le au gazdele, cat si numarul mare de goluri marcate de oaspeti ma fac sa mizez pe un meci in care echipa lui Jose Mourinho sa marcheze in ambele reprize, pont oferit la agentia de pariuri online Fortuna.

Click aici pentru a paria pronosticul!