Cadiz – Espanyol ponturi pariuri 18.01.2022

cadiz espanyol ponturi pariuri

In etapa cu numarul 21 din La Liga, pe Estadio Nuevo Mirandilla, Cadiz o intalneste pe Espanyol. Partida se va juca marti de la ora 22:30. VEZI mai jos pontul propus de mine la o cota de 1.56 la agentia de pariuri sportive online Publicwin!

cadiz espanyol ponturi pariuri

Cadiz.

Echipa a castigat ultima partida jucata in Cupa Regelui pe teren advers impotriva lui Gijon, meciul terminandu-se cu scorul de 1-0 dupa loviturile de departajare.

Cadiz se situeaza pe locul 19 in La Liga si are 14 puncte acumulate dupa 20 de meciuri desfasurate. A obtinut doua victorii, opt remize si 10 infrangeri. A marcat in ultimele 5 din 10 meciuri desfasurate pe teren propriu.

Gazdele din aceasta confruntare nu au castigat nicio confruntare (in timp regulamentar) din ultimele 15 partide jucate pe teren propiu in toate competitiile.

Espanyol.

A pierdut cu scorul de 2-1 pe teren advers in ultimul meci jucat tot in Cupa Regelui impotriva lui Mallorca.

Oaspetii acestei partide au marcat in ultimele 8 din 10 meciuri desfasurate pe teren advers si se afla pe locul 11 in La Liga acumuland 26 de puncte dupa 20 de partide jucate. Au reusit sa obtina sapte victorii, cinci remize si opt infrangeri.

Espanyol a castigat doar doua meciuri din ultimele 15 jucate (in timp regulamentar) in deplasare in toate competitiile.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Cadiz (4-4-2): Ledesma; Jimenez, Cala, Chust, Espino; Chapela, Jonsson, Alex, Salvi; Sobrino, Negredo.

Espanyol (4-3-3): D Lopez; Vidal, Gomez, Cabrera, Vila; Bare, Darder, Melamed; Embarba, Moron, De Tomas.

Absenti:

Cadiz: Garrido

Espanyol: Lopez, Pedrosa.

Istoric Confruntari Directe.

Ultima intalnire dintre cele doua echipe s-a terminat cu scorul de 2-0 pentru Espanyol.

Ultimele 8 din 10 confruntari directe dintre cele doua adversare s-au terminat cu sub 2.5 goluri inscrise in meci.

Ponturi pariuri Cadiz – Espanyol – MRRazvan.

Pronosticul propus de mine se gaseste la agentia de pariuri sportive online Publicwin.

Cadiz devine incet, incet principala candidata la retrogradare in acest sezon de La Liga. Echipa inca cauta sa obtina prima victorie pe teren propiu in campionat. Este singura echipa care nu a reusit pana acum sa obtina o victorie acasa. Gazdele au marcat numai 6 goluri din totalul de 10 partide jucate pe Estadio Nuevo Mirandilla .

Espanyol a obtinut in ultimul meci jucat in deplasare prima victorie pe teren advers din acest sezon de La Liga. Oaspetii au marcat numai 8 goluri din totalul de 10 partide jucate in deplasare.

Pentru ponturi fotbal ma astept la o partida echilibrata si la fel ca si in intalnirile precedente, lipsita de goluri asa ca pariul meu va fi in consecinta.

Pronostic CadizEspanyol Sub 2.5 Goluri Inscrise in Meci – Cota 1.56!