Cadiz – Levante ponturi pariuri 19.01.2021

Cadiz Levante Ponturi Pariuri

In etapa a 19-a din LaLiga, Cadiz o va infrunta pe Levante. Disputa are loc marti, pe Estadio Ramón de Carranza, cu incepere de la ora 20:00. VEZI mai jos pontul pe care ti l-am propus! Cota 1.95!

Cadiz Levante Ponturi Pariuri

Cadiz.

Vine dupa meciul cu Girona din Copa del Rey; a fost invinsa cu 2-0. In precedenta runda din LaLiga s-a impus acasa cu 3-1 in fata celor de la Alaves.

Fali a vazut al 5-lea cartonas galben al sezonului in partida cu Alaves si va fi suspendat pentru cumul de cartonase galbene.

Pentru o nou promovata, are o situatie destul de buna in clasament; inainte de startul acestei runde se clasa pe pozitia a 9-a cu 23 de puncte.

Are 6 victorii, 5 egaluri, 7 infrangeri si un golaveraj de 15:22. Alvaro Negredo este principalul marcator al echipei cu 4 reusite.

Levante.

La fel ca adversara din aceasta confruntare, vine dupa un joc disputat in Copa del Rey. S-a calificat in optimi dupa ce a trecut de Fuenlabrada la loviturile de departajare (1-1 in timpul regulamentar de joc).

Este intr-o forma foarte buna; a suferit 1 singur esec in ultimele 8 meciuri jucate in toate competitiile (bilantul complet: 5 victorii, 2 egaluri si o infrangere).

In ceea ce priveste situatia din LaLiga, dupa cele 17 etape pe care le-a disputat a acumulat 21 de puncte. Are 5 victorii, 6 egaluri, 6 infrangeri si un golaveraj de 23:24. Morales este principalul marcator cu 7 reusite.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Cadiz (4-4-2): Ledesma – Isaac Carcelen, Alcala, Cala, Espino – Alex, Jonsson, Garrido, Perea – Lozano, Negredo.

Levante (4-4-2): Aitor Fernandez – Miramon, Duarte, Postigo, Clerc – de Frutos, Radoja, Malsa, Morales – Roger, Gomez Alcon.

Absenti.

  • Cadiz: Fali, Quezada, Jose Mari, Fernandez, Mauro.
  • Levante: Bardhi, Campana, Doukoure, Vukcevic, Pier.

Istoric Confruntari Directe.

  • In 5 din precedentele 6 intalniri directe s-a marcat din ambele tabere.

Ponturi pariuri Cadiz – Levante – ionel_iulian94.

La fotbal Spania de marti am mizat pe GG la confruntarea Cadiz vs Levante.

Din categoria ponturi si pariuri LaLiga, pontul Ambele echipe marcheaza este cotat cu 1.95 la agentia de pariuri sportive online Netbet.

In precedentele 2 meciuri pe care le-a jucat in campionat, Cadiz a inscris, dar a si primit gol.

De partea cealalta, Levante este cu gol marcat si incasat in fiecare din ultimele 7 partide disputate in toate competitiile.

5 din precedentele 6 dispute directe s-au incheiat cu gol marcat din ambele parti.

Pronostic Cadiz – Levante & Cota: Ambele marcheaza – 1.95