Cagliari – Benevento ponturi pariuri 06.01.2021

Cagliari Benevento Ponturi Pariuri 06012021

Va reusi Cagliari sa sparga seria neagra de meciuri fara victorie sau isi vor continua cei de la Benevento evolutiile bune din acest sezon? VEZI mai jos pronosticul de cota 1.58 oferit la agentia de pariuri online Netbet!

Cagliari Benevento Ponturi Pariuri 06012021

Cagliari.

Pentru ponturile la pariuri de astazi am ales meciul unei echipe aflate intr-o lipsa totala de forma, Cagliari fiind fara victorie de 7 meciuri in Serie A. Ultima infrangere cu Napoli, scor 1-4, a facut ca echipa sa pice pana pe locul 15, la doar 3 puncte peste zona retrogradabila.

Antrenorul Di Francesco nu isi tradeaza ideile de joc, echipa continuand sa practice un fotbal deschis, iar fragilitatea defensiva i-a adus in acest punct. Echipa a primit 14 goluri in ultimele 7 partide si are a doua cea mai slaba aparare dupa Crotone.

Lucrurile nu arata chiar atat de dezastruos, cu o victorie in fata echipei lui Inzaghi, Cagliari putand urca pana pe pozitia a 11-a, la un singur punct in spatele lui Benevento.

Benevento.

Benevento este pe lista surprizelor placute ale acestei editii de Serie A, nou promovata reusind sa ocupe a 10-a pozitie si fiind o candidata serioasa la ramanerea in primul esalon.

Chiar daca au suferit o infrangere in fata celor de la Milan, Pippo Inzaghi ar trebui sa fie multumit cu prestatia echipei sale, acestia avand 25 de suturi la poarta si 60% posesie in fata liderului.

Cu o victorie in fata unei echipe in lipsa de forma, Benevento poate sa se indeparteze si mai mult de retrogradare, ajungand la 10 puncte distanta de zona rosie.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Cagliari (4-2-3-1): Cragno; Zappa, Walukiewicz, Ceppitelli, Carboni; Marin, Nandez; Pereiro, Pedro, Sottil; Simeone.

Benevento (4-3-2-1): Montipo; Letizia, Tula, Glik, Barba; Schiattarella, Ionita, Improta; Insigne, Caprari; Lapadula.

Absenti.

Cagliari: Rog, Ounas, Farago, Luvumbo, Godin, Lykogiannis.

Benevento: Caldirola, Maggio, Falque, Viola.

Istoric Confruntari Directe.

Singurele intalniri intre cele doua formatii a avut loc in 2017 si 2018, Cagliari castigand ambele partide cu scorul de 2-1 .

Ponturi pariuri Cagliari – Benevento – AlexK.

In Italia Serie A avem parte de un meci intre doua echipe aflate in forme destul de diferite, Cagliari intr-o scadere clara, in timp ce Benevento bucurandu-se de evolutii bune in fata unor echipe ca Milan sau Lazio.

Jocul extrem de deschis practicat de echipa lui Di Francesco este frumos de privit, dar suporterii incep cu siguranta sa fie frustrati de lipsa de rezultate.

Daca echipa nu isi doreste participarea la o lupta pentru salvarea de la retrogradare, antrenorul trebuie sa gaseasca solutii defensive si sa lucreze mult mai mult la aceasta parte a jocului.

Cu toate acestea nu cred ca va reusi acest lucru pana la ora meciului cu Benevento, iar echipa ce a avut nu mai putin de 25 de suturi la poarta cu Milan va profita de erorile gazdelor.

Voi miza pe un meci in care oaspetii sa nu piarda, iar cota oferita la agentia de pariuri online Netbet este una atractiva pentru acest pronostic.

Pronostic Cagliari – Benevento: X2 – Cota 1.58!