Cagliari – Fiorentina ponturi pariuri 23.01.2022

cagliari fiorentina ponturi pariuri

Cagliari – Fiorentina este un meci ce conteaza pentru runda a 23-a din Serie A. Partida este programata duminica, de la ora 13:30, pe Sardegna Arena din Cagliari. Urmareste continuarea acestui articol pentru a afla mai multe informatii, dar si pentru a vedea pontul la cota 1.62 pe care l-am propus!

cagliari fiorentina ponturi pariuri

Cagliari.

A pierdut ultimele 2 meciuri cu acelasi scor (1-0). Cel din urma esec a fost inregistrat la mijlocul saptamanii, in optimile Cupei Italiei, in fata celor de la Sassuolo.

Internationalul roman, Razvan Marin, si capitanul Joao Pedro, nu au facut deplasarea la Sassuolo, insa mai mult ca sigur de aceasta data ii vom vedea pe amandoi in primul 11.

Alessio Cragno si Alessandro Deiola au fost depistati pozitiv cu COVID-19 si astfel cei doi NU pot fi luati in considerare pentru acest meci.

Alte 2 absente importante sunt Andrea Carboni si Leonardo Pavoletti; amandoi sunt suspendati pentru cumul de cartonase galbene.

Keita Balde a obtinut calificarea cu nationala Senegalului in play-off-ului Cupei Africii pe Natiuni si astfel nici acesta nu este disponibil.

Fiorentina.

Vine dupa succesul impresionant din disputa cu Genoa (meci de Serie A). S-a impus cu 6-0. Dusan Vlahovic s-a aflat din nou printre marcatori; este al 17-lea gol pentru internationalul sarb in acest sezon de Serie A (ocupa prima pozitie in topul golgheterilor, la egalitate cu Immobile). Pentru ca Vlahovic sa inscrie si in acest meci, se da cota 1.84 la Unibet. Vezi din materialul Cum imi fac cont la Unibet ce trebuie sa faci pentru a-ti deschide un cont si a lua bonusul la inscriere!

Jonathan Ikone, jucatorul adus recent de la LOSC Lille, a iesit din nou in evidenta; acesta a oferit un assist la doar 6 minute dupa ce a intrat pe teren. Destul de probabil sa prinda minute si in acest joc, insa greu de crezut ca se va regasi printre titulari.

Sofyan Amrabat isi amana revenirea; mijlocasul de 25 de ani a reusit accederea in play-off-ul Cupei Africii pe Natiuni cu nationala Marocului.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Cagliari (4-2-3-1): Radunovic – Zappa, Altare, Goldaniga, Lykogiannis – Ladinetti, Marin – Nandez, Pereiro, Dalbert – Joao Pedro.

Fiorentina (4-3-3): Terraciano – Odriozola, Milenkovic, Igor, Biraghi – Bonaventura, Torreira, Maleh – Gonzalez, Vlahovic, Saponara.

Absenti.

  • Cagliari: Ceppitelli, Lovato, Strootman, Walukiewicz, Oliva, Pavoletti, Carboni, Deiola, Cragno, Balde, Rog, Ceter, Grassi, Aresti.
  • Fiorentina: Martinez Quarta, Benassi, Amrabat.

Istoric Confruntari Directe.

  • Fiorentina a castigat 2 din ultimele 3 intalniri directe.
  • 4 din precedentele 6 confruntari directe disputate la Cagliari au produs cel putin 3 goluri.

Ponturi pariuri Cagliari – Fiorentina – ionel_iulian94.

Pariul zilei azi de la aceasta partida este Total goluri Fiorentina peste 1.5, pariu ce este cotat cu 1.62 la Unibet.

Fiorentina impresioneaza in atac in acest sezon de Serie A, formatia pregatita de Vincenzo Italiano avand 40 de goluri marcate in doar 21 de meciuri disputate.

De asemenea, foarte important de mentionat ca trupa viola are in lot cel mai bun marcator din Serie A; Dusan Vlahovic este primul in topul golgheterilor cu 17 reusite.

Un alt motiv pentru care am decis sa mizez pe acest pronostic este dat de faptul ca formatia gazda se confrunta cu foarte multe absente importante, putand preciza chiar ca in compartimentul defensiv este cel mai afectata.

Pronostic Cagliari – Fiorentina & Cota: Fiorentina inscrie peste 1.5 goluri – 1.62