Cagliari – Juventus ponturi pariuri 29.07.2020

cagliari juventus ponturi pariuri 29072020

Etapa cu numarul 37 din Serie A programeaza Miercuri disputa dintre Cagliari si Juventus. Se joaca pe  Sardegna Arena, cu incepere de la ora 22:45. Pentru acest duel, am gasit un pont interesant  care are o cota de 2.23  la Superbet. Citeste acest articol si vezi la final pontul recomandat.

cagliari juventus ponturi pariuri 29072020

Cagliari

Gazdele acestei partide ocupa locul 14 in Serie A avand 42 de puncte dupa 36 de meciuri disputate. In cele 11 meciuri disputate dupa pauza competitionala, Cagliari a reusit doar 2 victorii cu SPAL si Torino. Are 8 meciuri consecutive fara victorie iar in ultima etapa a pierdut contra celor de la Udinese.

In cele 26 de meciuri disputate in acest sezon de Serie A, Cagliari a reusit doar 10 victorii iar 6 dintre acestea au fost pe teren propriu. Nu sta prea bine nici la capitolul golaveraj, ei avand 50 de goluri inscrise si 53 primite.

Walter Zenga are un adevarat marcator in echipa, Joao Pedro marcand 18 goluri in acest sezon.

cagliari - juventus pariuri 29 iulie 2020

Juventus

In ultima etapa a castigat matematic titlul dupa ce a invins-o pe Sampdoria cu 2-0 acasa. A fost al 9-lea meci in care Juventus marcheaza minim 2 goluri in meci din precedentele 10 partide disputate.

Are un avans de 7 puncte decat ocupanta locului secund, Inter. Are 26 de victorii, 5 egaluri, 5 infrangeri si un golaveraj de 75:38. Juvventus joaca bine in deplasare avand 10 victorii in 18 meciuri.

Cristiano Ronaldo este principalul marcator al echipei cu 31 de reusite. El trebuie sa mai inscrie 3 goluri pentru al egala pe Immobile in fruntea clasamentului.

Echipe Probabile și Absenți.

Echipe Probabile:

Cagliari (3-5-2): Cragno – Walukiewicz, Ceppitelli, Pisacane – Lykogiannis, Rog, Ladinetti, Ionita, Mattiello – Simeone, Joao Pedro.

Juventus (4-3-3): Buffon – Alex Sandro, Bonucci, Rugani, Cuadrado – Matuidi, Bentancur, Ramsey – Ronaldo, Higuain, Bernardeschi

Vezi toate cotele pentru Cagliari – Juventus!

Absenti.

  • Cagliari: Nainggolan, Leonardo Pavoletti, Fabio Pisacane si Gastón Pereiro nu vor putea juca
  • Juventus: Chiellini, Costa, Dybala, De Ligt sunt indisponibili.

Istoric Confruntari Directe.

  • In turul campionatului, Juventus s-a impus cu scorul de 4-0.
  • In precedentele 7 dispute, Juventus a castigat toate meciurile contra celor de la Cagliari.

Ponturi pariuri Cagliari – Juventus – IulianBNG.

Cagliari are un singur meci in care nu a primit gol pe teren propriu in precedentele 10 disputate. In majoritatea meciurilor cu Juventus, Cagliari a primit cel putin 2 goluri.

De partea cealalta, Juventus n-o sa joace cu cea mai buna echipa dar chiar si asa Ronaldo are o sete de goluri si se aunta un meci cu goluri.

Chiar daca este campioana deja, mizez pe un meci cu multe goluri si o victorie a oaspetilor.

Pronostic Cagliari – Juventus: Victorie Juventus & peste 2.5 goluri – 2.23