Cagliari – Spezia ponturi pariuri 29.11.2020

Forma Cristian Constantin: Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut
Statistici Cristian Constantin
Procentaj: 0%
Castigate: 0/0
Unitati: 0

Cagliari si Spezia se intalnesc duminica in Serie A. Cele doua echipe sunt despartite de un singur punct in clasament. Vezi mai jos analiza si pontul la pariuri recomandat pentru meciul Cagliari vs Spezia.

cagliari spezia ponturi pariuri

Cagliari

  • Dupa un sezon mediocru sub comanda a mai multi manageri, toti suporterii lui Cagliari au sperat ca Eusebio Di Francesco va aduce stabilitatea dorita la club.
  • Pana acum, Cagliari se afla la un nivel asemanator cu ce a aratat in sezonul trecut, echipa ocupand locul 11 dupa primele 8 etape jucate.
  • Elevii lui Di Francesco au inregistrat 3 victorii si 2 infrangeri in ultimele 2 etape si vin dupa esecul suferit pe terenul lui Juve cu scorul de 2-0.

Spezia

  • Nou-promovata Spezia a surprins placut in acest start de sezon si se va deplasa la Cagliari cu gandul ca este capabila de o noua surpriza.
  • La prima prezenta din istorie in Serie A, Spezia a reusit sa obtina 9 puncte in cele 8 etape disputate si a fost invinsa doar de Milan, Sassuolo si Juventus… toate cele 3 echipe aflandu-se in acest moment in top 4 din clasament.
  • In ultimele 2 etape a reusit sa castige pe terenul lui Benevento cu scorul de 3-0 si sa obtina o remiza alba acasa cu Atalanta.

Echipe Probabile și Absenți

Echipe probabile:

Cagliari (4-2-3-1): Cragno; Zappa, Walukiewicz, Klavan, Tripaldelli; Marin, Rog; Nandez, Pedro, Sottil; Cerri

Spezia (4-3-3): Provedel; Vignali, Terzi, Erlic, Bastoni; Maggiore, Ricci, Estevez; Farias, Nzola, Gyasi

Absenti:

Cagliari: Ceppitelli, Godin, Pinna, Simeone

Spezia: Bartolomei, Capradossi, Galabinov, Mastinu, Ramos, Sala, Zoet

Istoric confruntari directe

  • Ultimele intalniri directe dateaza din sezonul 2015-2016 cand cele doua echipe evoluau in Serie B.

Ponturi pariuri Cagliari – Spezia – Cristian Constantin

  • Nou-promovata Spezia a demonstrat in mai multe ocazii din acest sezon ca este capabila de rezultate surprinzatoare, iar per total dupa cele 8 etape putini se asteptau ca aceasta echipa sa aibe un parcurs atat de bun.
  • Cu toate acestea, Cagliari este o echipa cu potential mare pe faza ofensiva si pleaca cu prima sansa in aceasta confruntare.
  • Ma astept sa vedem un meci deschis, cu multe faze la ambele porti, asa ca recomandarea mea este sa mizati pe intervalul de 3-5 goluri.

Pronostic Cagliari – Spezia : 3-5 goluri – COTA: 2.05

Leave a Comment: