Camerun – Etiopia ponturi pariuri 13.01.2022

Forma Flavius08: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
Statistici Flavius08
Procentaj: 66%
Castigate: 19/29
Unitati: 558

Gazda turneului, Camerun, o întâlneşte joi pe Etiopia. Partida se va desfășura începând cu ora 18:00, în cadrul rundei a 2-a din grupa A, a Cupei Africii pe Naţiuni. VEZI mai jos pronosticul propus de mine, la o cotă de 1.72, la agenţia de pariuri sportive online BETANO!

camerun etiopia ponturi pariuri

Camerun

În primă rundă a acestui turneu, Camerunul a reușit să învingă Burkina Faso, cu scorul de 2-1, Vincent Aboubakar marcând două goluri, din penalty, în prima repriză a meciului.

Camerunul nu a trebuit să termine în primele două pentru a se califica ca toți ceilalți. Ca națiune gazdă, locul lor la turneu era deja asigurat. Chiar dacă nu era necesar, aceştia au reuşit să devină fruntușa Grupei F, înaintea Capului Verde, Rwanda și Mozambic.

Termenul „gazdă și câștig” este una dintre ideologiile adânc înrădăcinate ale fotbalului, care face ca aproape fiecare țară gazdă să fie favorită pentru a câștiga un turneu. Istoria recentă sugerează că devine din ce în ce mai puțin obișnuit ca gazdele să domine AFCON.

În preliminariile pentru Cupa Mondială, Camerun a marcat în medie două goluri pe meci, în timp ce a primit doar trei goluri în șase meciuri. Ei au încheiat calificările la Cupa Mondială într-o notă puternică, câștigând ultimele lor patru jocuri.

Etiopia

Revenirea Etiopiei la competiția principală de pe continent nu a fost foarte roz. La 12 minute de la începerea meciului, împotriva Capului Verde, au suferit eliminarea unui jucător și au pierdut cu scorul de 0-1, printr-un gol înscris în minutul 46.


Antrenorul echipei, Wubetu Abate, continuă tradiția unui fotbal rapid, posesiv, neobişnuit pentru o echipă de calibrul Etiopiei. Această echipă este compusă în mare parte din jucători din liga națională. Doar Shimelis Bekele, de la El Gouna, din Egipt, joacă în afara țării.


Parcursul în preliminariile pentru Campionatul Mondial a fost unul slab, terminând doar pe poziţia a 3-a, la 8 puncte de fruntaşa grupei, Ghana.

Echipe probabile şi absenţi

Echipe probabile

Cameroon (4-1-4-1): Andre Onana; Collins Fai, Jerome Onguene, Michael Ngadeu, Nouhou Tolo; Samuel Oum Gouet; Nicolas Moumie Ngamaleu, Pierre Kunde, Andre Zambo Anguissa, Karl Toko Ekambi; Vincent Aboubakar.

Etiopia (4-3-3): Teklemariam Shanko; Suleiman Hamid, Aschalew Tamene, Mignot Debebe, Ramadan Yesuf; Mesoud Mohammed, Amanuel Yohannes, Surafel Dagnachew; Abubeker Nasser, Getaneh Kebede, Amanuel Gebremichael.

Absenţi

Camerun:

Etiopia: Yared Baye.

Istoric confruntări directe

Ultima întâlnire dintre cele două echipe, a avut loc în anul 2016, în cadrul Campionatului Naţiunilor Africii. Partida s-a terminat cu o remiză, cu scorul de 0-0. Îţi recomand să pariezi cota 2 oferită de către tipsterii noştri!

Camerun – Etiopia ponturi pariuri – Flavius08

Camerunul are avantajul unui început bun de competiție, precum și că joacă acasă. Ei se vor bucura de sprijinul suporterilor, așa cum au făcut-o şi în prima rundă.

Nu mă aștept ca Etiopia să opună o rezistența similară precum Burkina Faso, și Camerunul să fie cel puțin în avantaj în prima repriză. Cu toate acestea, am decis să aleg un pronostic „safe”.

Misiunea „leilor nestăpâniţi” pentru acestă partidă este să sigileze calificarea, deoarece șase puncte vor fi suficiente. Etiopia are şi ea nevoie de puncte pentru a spera la o calificare, după ce prima rundă a fost pierdută, aşa că mă aştept la un joc deschis, cu multe ocazii de gol.

Pronostic Camerun – Etiopia: Peste 0.5 goluri în prima repriză & Peste 1.5 goluri în meci – COTĂ 1.72

Leave a Comment: