Caută
Close this search box.

Capul Verde – Burkina Faso ponturi pariuri 13.01.2022

capul verde burkina faso ponturi pariuri

Dupa ce a cedat in partida de deschidere de la Cupa Africii, Burkina Faso cauta revansa in runda cu numarul 2 contra celor de la Capul Verde, incepand cu ora 21:00. Alb-albastrii au scos maxim-ul din prima partida si se pot multumi si cu o remiza in aceasta seara, in timp ce Burkina Faso nu are alt obiectiv decat toate cele 3 puncte.

Capul Verde.

Dupa o absenta de 7 ani la Cupa Africii pe Natiuni, Capul Verde si-a facut debutul cum nu se putea mai bine, castigand prima partida din grupa A contra Etiopiei, scor 1-0, Tavares fiind omul cu golul pentru nationala alb-albastra.

Calificata ultima oara in 2015 la Cupa Africii pe Natiuni, nationala Capului Verde condusa de la margine de portughezul Aguas a incheiat preliminariile fara nicio infrangere, acumuland un total de 10 puncte ce au clasat-o pe locul secund in grupa F, in spatele celor de la Camerun.

Se pare ca aceasta calificare a oferit un imbold elevilor lui Aguas care au performat la fel de bine si in grupa de calificari pentru CM din Qatar unde din pacate experienta, dar mai ales valoarea lotului au dictat evenimentele din grupa, Nigeria reusind sa termine pe prima pozitie in clasament.

Burkina Faso.

Pornind de departe favorita numarul 2 in jocul de deschidere de la Cupa Africii pe Natiuni impotriva Camerunului, nationala lui Sanou si-a depasit conditia si a fost aproape de o surpriza insa golurile lui Aboubakar din penalty de la finalul primei reprize au intors rezultatul pentru nationala gazda de la acest turneu.

Aflata intr-o grupa cu Malawi, Uganda si Sudanul de Sud pentru preliminariile de la Cupa Africii pe Natiuni, Burkina Faso a incheiat pe prima pozitie in clasament, cu un total de 12 puncte, incheiand asadar calificarile fara sa piarda vreo partida, dar si cu un golaveraj extrem de solid de 6 la 2.

O performanta la fel de notabila a avut si in calificarile pentru CM din Qatar unde a incheiat grupa A pe locul secund, cu un total de 12 puncte, cu 2 mai putine decat Algeria, nationala ce nu ar fi trebuit sa aiba nicio emotie in privinta calificarii, dar iata ca prestatia elevilor lui Sanou a fost la un alt nivel, incheiand ambele jocuri directe la egalitate.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Capul Verde (4-4-2): Rosa – Fortes, Lopes, Stopira, Fortes – Borges, Santos, Tavares, Rodrigues – Tavares, Monteiro

Burkina Faso (4-4-2): Koffi – Kabore, Dayo, Yago, Malo – Guira, Traore, Sangare, Bayala – Traore, Yapsoba.

Absenti.

  • Capul Verde:
  • Burkina Faso:

Istoric Confruntari Directe.

  • Selectionata lui Sanou a legat doua victorii consecutive impotriva Capului Verde in 2016 si 2017 in calificarile pentru CM fara sa primeasca gol, scor 2-0 si 4-0.
  • Plaseaza pe Betano pariuri, profitand de cele mai interesante cote oferite una dintre cele mai bune case de pariuri din Romania.

Ponturi pariuri Capul Verde – Burkina Faso -> Andrew.

Data fiind situatia din clasament, ma astept la o replica cu totul diferita din partea Burkinei Faso care nu cred ca poate pierde si aceasta confruntare, mizand pe cel putin un punct in dreptul selectionatei lui Sanou, dar si pe maximum 3 goluri in meci.

Capul Verde a obtinut 3 puncte extrem de importante in runda 1 din grupa si se poate multumi si cu o remiza in aceasta seara, mai ales ca poate ramane cu 3 puncte avans fata de Burkina Faso, candidata nr 2 in grupa.

Dupa doua campanii de preliminarii fara infrangere, Burkina Faso a cedat in runda inaugurala contra selectionatei gazda, dar cred ca isi poate lua revansa in etapele urmatoare. Si-a aratat calitatea in fata Camerunului si poate daca aceasta nu ar fi beneficiat de 2 lovituri de departajare, altfel ar fi aratat clasamentului. Cu o infrangere in aceasta seara, Burkina Faso isi poate lua adio de la Cupa Africii pe Natiuni.

Pronostic Capul Verde – Burkina Faso: X2&0-3 goluri – 1.50