Capul Verde – Camerun ponturi pariuri 17.01.2022

Forma Lily84: Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat
Statistici Lily84
Procentaj: 59%
Castigate: 16/27
Unitati: 800

Stade d'Olembe din Yaounde va gazdui luni seara de la ora 18.00 partida de forbal dintre Capul Verde si Camerun. Cele doua reprezentative se vor infrunta in ultimul meci al fazaei grupelor Cupei Africii pe Natiuni.

capul verde camerun ponturi pariuri

Capul Verde

Ocupa locul 3 in grupa gratie victoriei din prima partida cu Etiopia, este calificata in faza urmatoare a competitiei indiferent de rezultatul acestei ultime infruntari.

In partida cu antilopele, a avut avantajul unui jucator in plus inca din minutul 12 cand aparatorul etiopiean Yared Baye a fost eliminat, puteai paria live la Gets' s Bet pe victoria sa.

Nu la fel bine au mers lucrurile in urmatorul meci cu Burkina Faso, pe care l-a pierdut 1-0, dar a fost dominata copios de adversara sa.

Camerun

Nu are nicio problema in a se califica, fiind singura formatie din grupa cu 6 puncte, adversara sa de azi si Burkina Faso au cate 3, iar Etiopia, niciunul.

Totusi pentru Leii Neinblanziti conteaza mult un rezultat pozitiv gratie caruia isi asigura prima pozitie, in cazu unui esec coroborat unei victorii previzibile a celor din Burkina Faso contra antilopelor, se va face un clasament in 3 si pot pierde prima pozitie.

Pana in prezent cei doi atacanti ai sai Vincent Aboubakar si Toko Ekambi au marcat toate cele 6 goluri la Cupa Africii, primul are 4 reusite, iar al doilea, doua.

Echipe probabile si absenti.

Echipe probabile.

Capul Verde (3-4-3): Rosa – Stopira, Lopes, Fortes – Tavares, Rocha Santos, Borges, Fortes – Monteiro, Tavares, Rodrigues.

Camerun (4-2-3-1): Onana – Fai, Castelletto, Ngadeu, Tolo – Ngamaleu, Hongla, Anguissa, Ekambi – Choupo-Moting, Aboubakar.

Vezi aici toate cotele pentru Capul Verde – Camerun!

Absenti.

Capul Verde: nu sunt.

Camerun: nu sunt.

Istoric confruntari directe.

In ultimul meci direct disputat chiar in primavara anului trecut Capul Verde a reusit sa se impuna cu scorul de 3-1, acela fiind primul esec al Camerunului in fata adversarei sale de azi.

Ponturi pariuri Capul Verde – Camerun – Lily84.

Capul Verde a castigat ultimul meci direct, dar atunci a avut avantajul terenului propriu, in plus Camerun era deja calificata la Cupa Africii dupa primele 4 etape, nu contau foarte mult ultimele doua jocuri.

De aceasta data Leii Neinblanziti vor forta un rezultat pozitiv care sa le asigure primul loc, nu neaparat victoria, o remiza le este suficient, obiectiv pe care il pot atinge lejer.

Ma astept insa si la minim doua goluri marcate, gazdele tuneului si-au dovedit din plin apetitul ofensiv, in plus si Capul Verde trebuie sa evolueze ceva mai defensiv daca nu doreste sa termine doar pe locul 3, poti incerca piata de goluri pentru ponturi pariuri Cupa Africii.

Pronostic Capul Verde – Camerun: Camerun sansa subla X2 & peste 1.5 goluri marcate in meci cota 1.75

Leave a Comment: