Cehia – Albania ponturi pariuri 08.06.2021

cehia albania ponturi pariuri

Nationala Cehiei da ultimul test inainte de debutul la EURO. Marti, de la ora 21:15, Cehia va juca la Praga in compania reprezentativei Albaniei. Va reusi Cehia sa faca uitat esecul dureros suferit in fata Italiei? Urmareste acest articol pentru a vedea pronosticul pe care am mizat!

cehia albania ponturi pariuri

Cehia.

A pierdut ultimele 2 jocuri pe care le-a disputat. Cea mai recenta infrangere a fost suferita pe 4 iunie, in fata reprezentativei Italiei (4-0).

Este foarte probabil sa apara mai multe modificari in primul 11 fata de partida cu Italia. Soucek si Schick au intrat de pe banca, dar mai mult ca sigur de aceasta data vor fi trimisi pe teren inca din primul minut.

O alta schimbare ar putea aparea si intre buturi, acolo unde Tomas Vaclik ar urma sa il inlocuiasca pe Jiri Pavlenka.

Albania.

Traverseaza o perioada destul de buna, cu doar 1 esec suferit in ultimele 9 meciuri. Insa, este important de mentionat faptul ca nu a intalnit adversari puternici, exceptie facand Anglia si Tara Galilor.

Precedentul meci a fost chiar impotriva galezilor; s-a terminat 0-0 (partida s-a jucat sambata, 5 iunie). Este un rezultat foarte bun, daca avem in vedere faptul ca 3 oameni importanti au absentat; este vorba despre Strakosha, Hysaj si Roshi. Mai mult ca sigur, toti cei 3 jucatori mentionati vor fi indisponibili si pentru aceasta confruntare.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Cehia (4-2-3-1): Vaclik – Coufal, Zima, Brabec, Boril – Soucek, Kral – Masopust, Darida, Jankto – Schick.

Albania (3-5-2): Selmani – Ismajli, Kumbulla, Djimsiti – Doka, Cekici, Bare, Abrashi, Lenjani – Manaj, Balaj.

Absenti.

  • Cehia: nu sunt anuntate absente importante fata de jocul cu Italia.
  • Albania: Hysaj, Strakosha, Roshi.

Istoric Confruntari Directe.

  • Nu sunt alte intalniri directe recente.

Ponturi pariuri Cehia – Albania – ionel_iulian94.

La acest meci aleg un pronostic din categoria ponturi 1X2, si mai concret aleg pronosticul 1 solist.

Pentru ca nationala Cehiei sa castige acest meci, cota este 1.57 la MaxBet. Nu uita ca Maxbet pune la bataie un bonus de 700 RON. Afla cum il obtii din articolul Cod bonus Maxbet.

Consider ca Cehia va avea o tresarire de orgoliu dupa esecul dureros suferit in fata Italiei si va face tot posibilul pentru a se impune. Totodata, sunt de parere ca reprezentativa Cehiei va cauta sa castige acest meci si pentru a avea un moral foarte bun inainte de startul meciurilor de la EURO.

Va conta destul de mult si faptul ca aceasta confruntare se va disputa la Praga, in Cehia.

Nationala Albaniei are cateva absente importante pentru acest joc, ceea ce, din punctul meu de vedere, reprezinta un alt atuu pentru Cehia.

Pronostic Cehia – Albania & Cota: Cehia castiga – 1.57