Cehia – Belgia ponturi pariuri 27.03.2021

Cehia Belgia Ponturi Pariuri

Cehia si Belgia se bat cel mai probabil pentru sefia grupei E a preliminariilor pentru Mondialul din Qatar. Partida are loc sambata pe Sinobo Stadium din Praga cu incepere de la ora 21:45. Iti propun un pont pe care il vad destul de sigur si care are o cota de 1.46!

Cehia Belgia Ponturi Pariuri

Cehia.

Dupa prima etapa conduce aceasta grupa gratie victoriei cu 6-2 cu Estonia. Vine dupa un parcurs bun in Liga Natiunilor, ea castigand grupa a 2-a din Liga B din care au mai facut parte Scotia, Israel si Slovacia.

Ofensiva a avut calitate ultima perioada, ea inscriind de 9 ori in ultimele 3 jocuri. Daca pariezi pe minim un gol al ei primesti o cota de 1.55 la Superbet, cea mai buna casa de pariuri online! Apararea nu e rea intrucat nu a primit gol in 2 din ultimele 3 dispute.

Vine dupa 3 victorii la rand, iar moralul jucatorilor trebuie sa fie bun. A castigat la zero precedentele 2 confruntari de acasa, deci i-a mers bine recent acolo.

Belgia.

Este pe locul al 2-lea in aceasta grupa E si asta pentru ca a castigat la doar 2 goluri diferenta cu Tara Galilor. Merge in semifinalele Ligii Natiunilor pentru ca a terminat pe primul loc in grupa a 2-a din Liga A, devansandu-le pe Danemarca, Anglia si Islanda.

Atacul este la un nivel extraordinar pentru ca ultima oara cand nu a marcat se intampla in semifinalele Campionatului Mondial din 2018. Defensiva nu este insa tocmai exacta pentru ca incaseaza gol cu destula lejeritate.

S-a impus in precedentele 5 partide, asadar putem spune ca este pe val. Are 7 victorii in ultimele 8 deplasari, pasul gresit fiind un esec pe Wembley impotriva Angliei, cand a pierdut cu 2-1, asta dupa ce a condus cu 1-0.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Cehia (4-4-1-1): Pavlenka – Coufal, Kudela, Celustka, Boril – Provod, Darida, Soucek, Jankto – Barak – Schick.
Belgia (3-4-2-1): Courtois – Alderweireld, Denayer, Vertonghen – T. Castagne, Dendoncker, Tielemans, T. Hazard – Mertens, De Bruyne – Lukaku.

Absenti.

  • Cehia: Tomas Kalas, Ondrej Kolar, Alex Kral, Zdenek Ondrasek si Petr Sevcik sunt accidentati.
  • Belgia: Eden Hazard si Axel Witsel sunt accidentati.

Istoric Confruntari Directe.

  • O singura data au mai dat piept recent, in 2017, intr-un amical care a avut loc la Bruxelles.
  • Duelul de pe Stade Roi Baudouin s-a incheiat cu scorul de 2-1 in favoarea Belgiei.
  • Au marcat Batshuayi si Fellaini pentru gazde si Krmencik pentru oaspeti.

Ponturi pariuri Cehia – Belgia – Releu.

Trupa vizitatoare este capabila de un singura sa inscrie de minim 3 ori pentru ca are o forta ofensiva incredibila. Totusi, pe faza de aparare a avut dificultati si de aceea nu este exclus sa primeasca cel putin un gol, mai ales ca evolueaza in deplasare.

Belgia are de la mijloc in sus mai multi jucatori de calitate precum Dries Mertens, Kevin De Bruyne, Romelu Lukaku, Thorgan Hazard sau Youri Tielemans. In 7 din ultimele 8 dispute a marcat si ea si adversara, exceptia fiind un 2-0 cu Anglia, scor stabilit inca din minutul 24.

Cehia evolueaza pe teren propriu si sunt sigur ca va incerca sa puna probleme la poarta lui Thibaut Courtois. Patrik Schick, Tomas Soucek sau Jakub Jankto pot face diferenta. In 7 din precedentele 9 jocuri avute de ea acasa pariul GG sau 3+ a fost castigator.

Pronostic Cehia – Belgia & Cota: GG sau 3+ – 1.46