Cel mai pariat meci al zilei by Ion Dan Alexandru – 03.01.2019

bani pariuri 42125600

 

 

 

De astazi va voi prezenta zilnic cate o partida pe care s-au pariat bani multi, au fost miscari interesante de cote sau se pariaza excesiv pe ceva anume. Adun toate aceste informatii, le pun cap la cap si incerc sa gasesc cea mai buna varianta de pariere pentru acel meci. Totul este pus informativ, nu trebuie sa fiti neaparat de acord cu modul in care gandesc eu un pronostic, ci urmaresc sa va fac munca mai usoara si sa aveti cat mai multe informatii prezentate despre o partida.

Sydney FC – Central Coast Marines (AUSTRALIA: A-LEAGUE)

Ora: 10:50

Pronostic: Victorie Sydney & Peste 2.5 Goluri

 

Pentru ziua de Vineri mi-a captat atentia un meci din Australia, mai exact partida dintre Sydney FC si Central Coast Marines. Chiar daca este un meci ce se disputa la o ora destul de ciudata, am putut observa foarte multe pariuri pe echipa gazda si pe numarul de goluri.

1

 

In prima imagine puteti observa cu toti bookmakerii isi iau masuri de precautie, mai ales pe linia de goluri, unde au fost foarte multe pariuri plasate, exact cum ne arata si in coloana „Margin”.

4

In a doua imagine avem o informatie generala. Un site se ocupa cu strangerea de informatii in peste 100 de campionate. Acestia pun cap la cap toate datele despre rezultatele echipei, randamentul jucatorilor, statisticile din fiecare meci si ne ofera cea mai slaba formatie din ultimele 10 meciuri. Aceasta este Central Coast Mariners, mai exact formatia oaspete din meciul de astazi.

5

 

In ultima imagine avem sumele pariate pe victoria celor de la Sydney + un grafic ce ne arata „varfurile” plasate pe acest pronostic + miscarea cotei dupa aceste „bombe”.

 

Am pus cap la cap toate aceste informatii si va recomand sa incercati pronosticul Victorie Sydney FC & Peste 2.5 goluri, fiind cel mai bun pronostic extras din informatiile prezentate mai sus.

2

superbet promotie

Leave a Comment: