Cel mai pariat meci al zilei by Ion Dan Alexandru – 05.01.2019

bani pariuri 42125600

bani pariuri 42125600

 

Am avut parte de un start foarte bun la acest proiect. Meciul de ieri din Australia dintre Sydney FC si Central Coast a fost unul de-a dreptul demential, iar sumele pariate prezentate in articolul de ieri au avut explicatie. A fost un meci foarte cautat de pariuri: oaspetii conduc la pauza/gazdele castiga la final si 7 goluri marcate. Asa ceva vezi foarte rar, iar eu v-am scos in evidenta acest meci pretios. Astazi am mai gasit ceva interesant si va voi prezenta in clipele urmatoare miscari foarte ciudate.

 

Boston Utd – Altrincham (Anglia: Conferinta de Nord)

Ora: 17:00

 

Am remarcat o scadere micuta inca de azi de dimineata la acest meci, ca dupa masa aceasta sa se accentueze si sa ma faca sa „sap” si mai adanc dupa informatii la acest meci. Cota pe victoria gazdelor a plecat undeva de la 2.31 atunci cand bookmakerii au afisat cotele de baza, ca apoi sa scada spre dimineata la 2.20 si in jurul orei 15 sa o ia serios in jos, iar la unele case sa ajunga chiar la 1.72.

 

6

 

In prima imagine puteti observa evolutia cotelor la o casa din Asia pe victoria celor de la Boston. Va rog sa puneti mare accent pe ora exacta cand scadea cota si ce procent. Mai jos o sa aveti o alta imagine, de la o alta casa de pariuri si au legatura. In doua doua ore cota s-a prabusit serios, o astfel de miscare la o cota de genul poate arunca toata piata in aer.

 

 

1 2

 

In cea de-a doua imagine va prezint miscarea cotei de la o casa din Rusia. V-am precizat mai sus sa va uitati la ora, minut si procentul de dropping. Prima data lucrurile s-au miscat pe piata din Asia, ca apoi bet-urile strong sa vina si pe piata din Rusia, acestia ramanand in urma cu cota ce prezenta valoare.

 

5 1

 

Pietele din Europa au venit putin mai tarziu cu scaderea si s-au gandit sa duca linia si mai jos pentru a avea timp in cazul unui nou „dropp”.

 

4 2

 

Pe piata din Romania informatia nu a ajuns asa de repede la pariori, dar ma astept ca aceasta sa se afle cat de curand, mai ales dupa ce scriu acest articol. Totusi observam o miscare micuta si la noi. Aceste cifre sunt de pe piata Exchange Betfair si putem observa diferenta de bani dintre meciul de la Boston si un alt meci din aceeasi liga. Sumele nu sunt mari inca, dar mai sunt aproape 24 de ore pana la inceperea meciului.

 

Pronosticul meu pentru acest meci este Boston Utd @ VICTORIE, la o cota de 1.80 !

 

2 3

 

Site-uri utile:

http://www.oddsmath.com/

https://www.betshoot.com/dropping-odds/

https://www.oddsportal.com/

https://www.betfair.ro/exchange/plus/

https://www.oddsarchive.com/