Cel mai pariat meci al zilei by Ion Dan Alexandru – 06.01.2019

bani pariuri 42125600

bani pariuri 42125600

 

Pana in acest moment in care scriu articolul nu am observat cine stie ce miscari ale cotelor sau sume impresionante de bani puse pe meciurile de astazi. Un singur lucru mi-a atras atentia la o partida de tineret din Brazilia, acolo unde casele de pariuri au dat o cota de start destul de mare dupa care la cateva minute au fost niste bani pusi pe victoria gazdelor, asa incat cota a scazut 22 de procente.

 

Elosport SP U20 – Confianca U20 (Sao Paulo Youth League)

 

Exact cum v-am spus si in INTRO, cotele s-au miscat foarte dubios inca de la inceput, mai ales ca pe internet nu se pot gasi informatii despre teren, jucatori, vreme, absenti sau alte chesti importante. Pentru mine este un lucru ciudat, iar cine a pariat clar sa bazat pe ceva de la fata locului sau din interiorul cluburilor. Nimeni nu arunca niste bani care sa miste in halul asta cotele, fara sa cunoasca ceva. Nu ai cum sa analizezi ceva la acest meci deoarece nu ai informatii la indemana, iar statistica la acest nivel este aproape de 0. Va voi prezenta mai jos doua imagini cu evolutia cotelor la o casa de pariuri din Asia si alta din Rusia.

 

1 3

 

4 3

 

Nu are rost sa lungim lucrurile, asa ca pronosticul meu pentru acest meci este VICTORIE Elosport la o cota de 1.70 la Betano.com !

 

Untitled 2