Cel mai pariat meci al zilei by Ion Dan Alexandru – 08.01.2019

cel mai pariat meci al zilei

 

Din pacate ieri am avut parte de un lost. Meciul din Spania nu s-a terminat la egalitate, iar cum am si explicat in articol, mi se pare cel mai greu pronostic din cele de baza. Am mers dupa sumele pariate si ne-am luat teapa. Este foarte devreme sa tragem niste concluzii dupa sumele pariate pana la aceasta ora, dar incerc sa lucrez cu ceea ce am si sa intuiesc ceea ce se va intampla. Mai jos aveti sfatul meu prezentat pentru ziua de Marti.

 

Iraq – Vietnam (Cupa Asiei)

 

Iraq este clar favorita pentru acest meci din punctul de vedere al bookmakerilor. Statistic asa si este, dar un cumul de bet-uri mi-au atras atentia. Este prea devreme si prea greu sa ma pronunt asupra unei victorii din partea celor de la Vietnam si nu vreau sa intelegeti acest lucru. Putin mai jos o sa vedeti si voi cum au “alunecat” cotele si un grafic in care o sa vedeti ceva interesant.

 

3 1

 

Daca tot v-am spus de grafic, haideti sa incepem cu el. Aceasta imagine este de pe BetFair Exchange pe miscarile sumelor de bani si a cotelor la sectiunea Victorie Vietnam. Linia rosie reprezinta miscarea cotei pe victoria oaspetilor, in timp ce indicii cu negru reprezinta bet/bet-urile facute in momentele in care cota se misca. Putem observa un pariu foarte puternic facut pe victoria acestora, dupa care cota s-a schimbat radical. Ma repet, acest lucru nu inseamna neaparat ca Vietnam va castiga, dar trebuie luat in considerare si acest fapt. Mai jos am sa va prezint inca doua imagini in care puteti vedea cum Vietnam este apreciata de jucatori, iar bookmakerii isi iau masuri de precautie.

 

1 5

 

2 5

 

Per total, pana in acest moment lucrurile sunt instabile la acest meci, asa ca eu voi miza pe un gol marcat de catre Vietnam la o cota foarte frumoasa de 2.00 !

 

Untitled 5

Leave a Comment:

1 comment
Add Your Reply