Cel mai pariat meci al zilei by Ion Dan Alexandru – 09.01.2019

cel mai pariat meci al zilei

 

Cu pronosticul de ieri am reusit sa lovim foarte frumos si am captat atentia a mai multor persoane. Ma bucura acest lucru, mai ales ca am primit mesaje de la mai multe persoane cu biletele lor pe live la meciul dintre Irak si Vietnam. Astazi nu s-au pariat cine stie ce sume, dar un meci mi-a atras atentia. Este vorba despre o partida din Copa Sao Paulo de juniori.

 

Guarulhos U20 – Madureira U20 (Copa Sao Paulo Juniors)

 

Prea multe detalii nu se pot gasi despre aceasta partida pe internet. Totusi, exista ceva pariuri interesante pe aceasta partida, iar bookmakerii au remarcat acest lucru si au scazut cotele de la 2 la 1.5 pe unele site-uri. Casele de pariuri de la noi sunt putin mai lente, asa ca ar trebuii sa profitam de intarzierea lor si sa lovim cat de repede se poate. Am sa va las putin mai jos 3 fotografii cu evolutia cotelor pe victoria oaspetilor.

 

1 6

 

2 6

 

3 2

 

Sunt 3 site-uri diferite care analizeaza aceste miscari de cote si toate ne indica acelasi lucru. In ultima fotografie puteti observa procentul “marginilor”, acela fiind de 100%. Clar se intampla ceva ciudat la acest meci si ar trebui sa ne bagam si noi coada cat mai are valoare cota !

 

Pronosticul meu este : Victorie Madureira U20 !

Untitled 7

Leave a Comment: