Cele mai bune 5 ponturi pariuri pentru Romania – Elvetia

A doua partida disputata de reprezentativa noastra la Euro 2016 va avea loc miercuri 15 iunie 2016 cu incepere de la 19:00. Romania urmeaza sa intalneasca selectionata Elvetiei pe stadionul Parc des Princes din Paris.

Cum era de asteptat, dupa prestatia destul de buna a Romaniei din partida cu Franta, casele de pariuri vad cu ochi mai buni o victorie a romanilor in fata selectionatei din Elvetia, astfel ca o victorie a nationalei noastre este cotata cu 3.35 la casa de pariuri sportive online Netbet, in timp ce cota la victorie pentru selectionata din Elvetia a crescut pana la 2.40 in cazul casei de pariuri Sportingbet, iar un eventual rezultat de egalitate primeste cota de 3.09 la Betfair.

Cotele pentru totalul golurilor marcate in aceasta partida nu s-au schimbat foarte mult, iar majoritatea se asteapta la o partida cu putine reusite, astfel ca pentru tipul de pariu sub 2.5 goluri putem beneficia de o cota de 1.57 la casa de pariuri online Unibet, iar cei mai curajosi dintre pariori pot incerca si varianta Peste 2.5 goluri, tip de pariu pentru care vor primi cota de 2.45 la Efortuna.

Predictii pariuri cu incredere foarte mare in partida Romania – Elvetia: Elvetia castiga sau egal, cota 1.30 la Efortuna
Ponturi pariuri de incredere mare in meciul Romania – Elvetia: nu marcheaza ambele echipe, cota 1.73 la Sportingbet
Pronosticuri fotbal cu cota mare in partida Romania – Elvetia: Elvetia castiga la 0, cota 3.25 la Netbet
Pronosticuri pariuri Romania – Elvetia:  Xherdan Shaqiri marcheaza, cota 4.35 la Unibet
Ponturi Bomba Romania – Elvetia: Scor corect 0:2, cota 11.45 la Betfair

Leave a Comment: