Caută
Close this search box.

Celta Vigo – Cadiz ponturi pariuri 18.09.2021

celta vigo cadiz ponturi pariuri

Estadio de Balaidos va gazdui vineri seara partida de fotbal dintre Celta Vigo si Cadiz care va contra pentru etapa a 5-a a campionatului spaniol. Cele doua formatii inca nu au cunoscut gustul succesului in actuala editie de LaLiga, insa galicienii pornesc cu un ascendent moral dupa ce au castigat 4 din ultimele 5 jocuri directe.

celta vigo cadiz ponturi pariuri

Celta Vigo

Are un start greoi de sezon, fiind fara victorie dupa primele 4 etape, trupa lui Eduardo Coudet a adunat un singur punct gratie remizei albe reusite in deplasarea de la Osasuna.

In prima etapa a pierdut 2-1 pe teren propriu cu Atletico Madrid, un esec a bifat si in deplasarea de la Bilbao, pentru ca in ultima runda Real Madrid sa o invinga scor 5-2.

Este timpul pentru un succes, in primul rand va parasi cel mai probabil zona rosie cu o victorie, in al doilea ar fi destul de greu de digerat de catre suporterii sai un al 4-lea esec la rand pe teren propriu, poti alege in opinia mea ponturi LaLiga pe un rezultat pozitiv al sau.

Cadiz

De asemenea oaspetii sunt fara victorie dupa primele 4 etape, dar au adunat cu un punct mai mult, bifand doua remize la acelasi scor 1-1, Levante pe teren propriu si Betis in deplasare.

Precedentele doua etape a evoluat acasa dar a suferit doua infrangeri cu Osasuna, respectiv Real Sociedad, se poate spune ca pana in prezent nu a dat piept cu numele grele ale campionatului spaniol.

Galben-albastrii au o serie de 7 meciuri fara victorie in campionat, ultimul succes a fost in luna mai, un 2-1 cu Huesca, formatie care a retrogradat intre timp.

In acelasi timp trebuie mentionat faptul ca a marcat in precedentele 10 deplasari din LaLiga, poti incerca piata de goluri oferita de casa de pariuri online Get's Bet.

Echipe probabile si absenti.

Echipe probabile.

Celta (4-1-3-2): Vigo Dituro – Mallo, Araujo, Murillo, Galan – Tapia – Mendez, Suarez, Cervi – Aspas, Mina.

Cadiz (4-4-2): Ledesma – Carcelen, Gutierrez, Haroyan, Espino – Salvi, Jonsson, Fali, Fernandez – Negredo, Sobrino.

Vezi aici toate cotele pentru Celta Vigo – Cadiz!

Absenti.

Celta Vigo: Jose Manuel Fontan, Kevin Vazquez – accidentati; Miguel Baeza – incert.

Cadiz: Jon Ander Garrido – accidentat; Alberto Perea, Jose Mari – incerti; Cala – suspendat.

Istoric confruntari directe.

Sezonul precedent Celta a obtinut 4 puncte din confruntarile cu cei de la Cadiz, victorie in deplasare si remiza pe teren propriu.

Ponturi pariuri Celta Vigo – Cadiz – Lily84.

Galicienii nu pot tolera rezultatele obtinute in primele 4 etape din campionat, vor forta cu siguranta un succes vineri seara care sa ii scoata din aceasta mini criza.

Cadiz nu se descurca rau in deplasare, dar nu o vad capabila sa obtina un rezultat pozotiv pe Estadio de Balaidos, este totusi o echipa cu resurse limitate, care de regula se beaza mult pe defensiva si contraatac, arme greu de utilizat contra Celtei.

Celta chiar daca nu a castigat, trebuie mentionat ca a infruntat primele doua clasate in sezonul anterior, plus Athletic Bilbao in deplasare, formatii greu de rapus, acum va avea primul adversar acceptabil.

Pronostic Celta Vigo – Cadiz: victorie Celta Vigo cota 1.57