Celta Vigo – Sevilla ponturi pariuri 12.04.2021

Celta nu mai are pentru ce sa lupte pe acest final de sezon fiind ca nu ii dau sanse prea mari sa prinda un loc european, iar Sevilla are aproape asigurat un loc de Liga Campionilor. Totusi am gasit cateva statistici interesante si am mers pe un interval de goluri in care am incredere.

Celta Vigo.

Face un sezon decent pentru ca in 29 de runde a strans 37 de puncte si astfel este pe locul 10. A marcat 38 de goluri si a primit 44.

Forma de moment este buna pentru ca in ultimele 5 jocuri de campionat are 2 victorii, 2 rezultate de egalitate si o infrangere.

Acasa a jucat in aceeasi maniera fiinca in 14 meciuri are 6 victorii, 3 rezultate de egalitate si 5 infrangeri.

Sevilla.

Face un sezon decent pentru ca in 29 de runde a acumulat 58 de puncte si astfel este pe locul 4. A marcat 40 de goluri si a primit 21.

Forma de moment este destul de buna fiindca in ultimele 5 jocuri de campionat are 3 victorii, un rezultat de egalitate si o infrangere.

In deplasare s-a descurcat de destul de modest deoarece in 14 meciuri are 7 victorii, 3 rezultate de egalitate si 4 infrangeri.

Echipe probabile si absenti.

Echipe probabile.

Celta Vigo (4-2-3-1): Villar – Martin, Fontan, Aidoo, Mallo – Tapia – Nolito, Suarez, Mendez – Aspas, Mina.

Sevilla (4-3-3): Bounou – Navas, Kounde, Carlos, Acuna – Jordan, Fernando, Rakitic – Suso, En-Nesyri, Ocampos.

Absenti

Celta Vigo: Sergio Alvarez, Ruben Blanco, Emre Mor (accidentati) / Jeison Murillo (suspendat) / Augusto Solari, Nestor Araujo (incerti).

Istoric confruntari directe.

Cele 2 formatii s-au intalnit de mai multe ori fiindca joaca an de an in La Liga si in general au fost meciuri spectaculoase. In tur a fost 4-2 la Sevilla. Fotbalul din Spania a oferit destul de multe surprize in acest sezon si daca esti de parere ca gazdele nu vor pierde ai o cota de 1.77 la Betano.

Ponturi pariuri Celta Vigo – Sevilla – Catalin.

Ambele echipe par a fi relaxate in acest moment fiindca si-au asigura obiectivele in acest sezon, insa am gasit cateva statistici interesanta care ma fac sa cred ca se vor inscrie destul de multe goluri.

13 din cele 14 meciuri de pe teren propriu ale Celtei Vigo au fost de peste 1.5 goluri, acest lucru intamplandu-se in 10 din cele 14 deplasari ale Sevillei.

Avand in vedere aceste lucruri, cred ca sunt sanse mari ca in aceasta partida sa se inscrie cel putin 2 goluri, dar nu mai mult de 4.

Pronostic Celta Vigo – Sevilla: 2-4 goluri cota 1.55