Celta Vigo – Valladolid ponturi pariuri 28.02.2021

pronosticuri pariuri celta vigo vs valladolid

Etapa a XXV-a din La Liga programeaza confruntarea dintre Celta Vigo si Valladolid, doua echipe cu parcursuri inconstante, meci ce are ora de start 15:00. Iata pontul propus conform datelor statistice de mai jos!

pronosticuri pariuri celta vigo vs valladolid

Doua echipe care incearca sa se redreseze pentru a nu se afunda complet in partea inferioara a clasamentului, se vor duela pe Estadio de Balaidos din Vigo. K-boom v-a pregatit un pronostic combinat cu cota 1.56, pe care il va juca la Superbet.

Celta Vigo.

Vine dupa o infrangere surprinzatoare in deplasarea de la Valencia, cu scorul de 2-0 . In La Liga ocupa pozitia 11, cu 29 de puncte acumulate si cu un golaveraj negativ, cu 29 de goluri marcate si 36 incasate.

A castigat o singura data in precedentele 9 meciuri jucate, fapt ce a lasat-o pe o pozitie destul de slaba. Pe teren propriu a fost invinsa o singura data in precedentele 5 meciuri jucate, in umilinta suferita cu 4-0, cu Villarreal.

Cel mai bun marcator al echipei, ramane in continuare Iago Aspas cu 9 reusite, chiar daca acesta a fost accidentat.

Valladolid.

Aceasta echipa nu pare a se incadra prea mult in peisajul La Liga in acest sezon, ajungand la 7 meciuri consecutive in care nu a reusit sa castige, avand 2 rezultate de egalitate si 5 infrangeri. In urma acestui parcurs dezastruos se claseaza pe prima pozitie retrogradabila si daca nu se trezeste la realitate are sanse mari sa cada in liga secunda.

Ultima victorie dateaza din runda 17, cu Getafe, cu scorul de 1-0. In cele 12 etape jucate in deplasare se poate lauda cu 2 victorii, 5 rezultate de egalitate si 5 infrangeri.

Ultimul jucator sosit la echipa este uruguayanul Lucas Olaza, sub forma de imprumut de la Boca Juniors.

Echipe Probabile și Absenți.

Echipe Probabile:

Celta Vigo (4-3-3): Villar – Murillo, Araujo, Mallo, Martin – Tapia, Mendez, Suarez – Nolito, Aspas, Mina.

Valladolid (4-2-3-1): Masip – Perez, Gonzalez, Fernandez, Nacho – Alcaraz. Mesa – Janko, Kike, Orellana – Guardiola.

Absenti.

  • Celta Vigo: Alvarez si Mor.
  • Valladolid: El Yamiq, Garcia, Hervias, Kiko Olivas, Marcos Andre si Sanchez.

Istoric Confruntari Directe.

  • Ultima partida directa a fost cea din turul campionatului care s-a terminat la egalitate, scor 1-1.

Ponturi pariuri Celta Vigo – Valladolid – K-boom.

Pentru aceasta zi de sambata, in La Liga acest meci este singurul care mi-a atras atentia si am incercat sa il analizez cat mai profund pentru a obtine un pronostic cat mai bun si safe. Voi miza pe un pronostic interesant in care o vad pe echipa gazda favorita, mai exact gazdele trebuie sa conduca la pauza sau la final. De asemenea va puteti alege din diversitatea de pronosticuri date de colegii mei pentru a face un bilet pe aceasta zi.

In 4 din ultimele 5 meciuri jucate de Celta Vigo pe teren propriu aceasta a condus la pauza sau la final. De asemenea echipa oaspete a fost invinsa in 4 din precedentele 5 partide disputate. Totodata in ultimele 6 dueluri directe jucate pe acest teren, am avut parte de 5 meciuri in care pronosticul oferit de mine s-a adeverit .

Pronostic Celta Vigo – Valladolid: PSF 1 – 1.56.