Celtic – Bodo Glimt ponturi pariuri 17.02.2022

celtic bodo glimt ponturi pariuri

Celtic Glasgow si Bodo Glimt se vor infrunta joi seara de la ora 22.00 in cadrul 16-imilor de finala Confrence League. Partida tur se va desfasura in Scotia, iar returul peste o saptamana in Norvegia. Gazdele pornesc din postura de echipa favorita si sunt sunt mari sanse sa si confirme acest statut.

celtic bodo glimt ponturi pariuri

Celtic

A terminat pe locul 3 in grupa sa de Europa League dupa Betis Sevilla si Bayer Leverkusen, a pierdut practic participarea in optimile competitiei dupa esecul 3-1 cu Ferencvaros, ultima clasata, un meci cu final neasteptat de pariuri 1X2.

In prezent vine dupa 9 victorii consecutive pe teren propriu, de altfel pe Celtic Park a pierdut un singur joc sezonul actual in toate competitiile, 0-4 cu Bayer Leverkusen.

Forma foarte buna a adus-o pe primul loc in Scotish Premiership, cu un punct avans fara de marea sa rivala Glasgow Rangers, de asemenea weekend-ul trecut s-a calificat in sferturile de finala ale Cupei Scotiei.

Echipa pregatita de Ange Postecoglou este bine organizata defensiv in ultima perioada, nu a incasat gol in 5 din precedentele sale 6 partide.

Bodo Glimt

Spre deosebire de adversara sa a evoluat in grupele Conference League unde a terminat a doua dupa AS Roma, dar a obtinut doua rezultate excelente in fata capitolinilor: victorie 6-1 pe teren propriu, respectiv o remiza 2-2 la retur.

Marea sa problema este ca inca nu a inceput sezonul competitional intern, acesta va debuta abia in luna aprilie, dar a disputat 3 amicale in 2022, 1-1 cu Dinamo Kiev, 1-0 contra lui Aarhus, respectiv 3-2 cu Elfsborg.

Norvegienii pregatiti de Knutsen Kjetil au numai putin de 26 de jocuri la rand fara esec, ultimul fiind consemnat in luna august a anului trecut, un 2-1 in deplasarea de la Prishtina.

Echipe probabile si absenti.

Celtic (4-3-3): Hart – Ralston, Juranovic, Welsh, Scales – Rogic, Bitton, Hatate – Jota, Abada, Maeda.

Bodo Glimt (4-3-3): Khaikin – Sampsted, Moe, Lode, Konradsen – Saltnes, Berg, Fet – Pellegrino, Solbakken, Botheim.

Vezi aici toate cotele pentru Celtic – Bodo Glimt!

Absenti.

Celtic: Karamoko Dembele – incert;  Kyogo Furuhashi, Albian Ajeti, David Turnbull – accidentati.

Bodo Glimt: nu sunt.

Istoric confruntari directe.

Este primul meci intre cele doua formatii de club.

Ponturi pariuri Celtic – Bodo Glimt >>> Lily84.

Bodo Glimt a terminat sezonul competitional cu o serie incredibila de 26 de partide fara esec, de asemenea a avut prestatii bune in amicale, dar totusi acestea din urma nu dau ritmul si intensitatea unor infruntari oficiale.

Celtic in schimb este in plin sezon competitional, in plus traverseaza o perioada excelenta mai ales pe teren propriu, acolo unde este sustinuta frenetic de fanii sai.

Mizez pe un succes al scotienilor, cu cel putin doua goluri marcate, in primul rand este nevoie pentru gazde sa forteze in atac spre a avea un retur mai confortabil, apoi sunt mari sanse ca si Bodo Glimt sa inscrie si astfel Celtic va fi nevoita sa puncteze de minim doua ori daca foreste sa castige.

Iti recomand pronosticul propus de mine la casa de pariuri online Superbet, unde poti beneficia de oferta Superbet bonus fara depunere.

Pronostic Celtic – Bodo Glimt: >> cota 1.70 (opens in a new tab)” rel=”noreferrer noopener nofollow” class=”ek-link”>victorie Celtic Glasgow & peste 1.5 goluri marcate in meci >>> cota 1.70