CFR Cluj – Academica Clinceni 18.04.2021

Ponturi fotbal CFR Cluj vs Clinceni

CFR Cluj porneste mare favorita la Fortuna in partida de duminica cu Academica Clinceni, iar eu sunt de parere ca nu ar trebui sa aiba emotii. Meciul se disputa duminica, de la ora 18.30.

In continuare, o sa vezi pariul pe care eu o sa il joc. El are o cota de 1.53 si merita o suma mare.

CFR Cluj.

Campioana a jucat zilele trecute Super Cupa Romaniei, castigata in fata celor de la FCSB dupa loviturile de departajare. A fost 0-0 in timpul regulamentar, dar clujenii au dominat copios partida. In play-offul de Liga 1 ocupa locul secund, la doar un singur punct in spatele liderului.

CFR Cluj nu traverseaza o perioada rea si a pierdut o singura partida din ultimele 8 de campionat. In 6 dintre ele a castigat, iar acasa nu ia gol de 4 meciuri. Din acest punct de vedere, putem juca duminica si ponturi pe goluri putine la Fortuna. Daca vrei sa iei 500 RON de la Fortuna o poți face simplu – citește articolul Cod bonus Fortuna.

Sunt ceva probleme din punct de vedere al lotului, cu accidentari si infectacti cu COVID-19. Ar trebui totusi sa fie destule solutii pentru Edi Iordanescu.

Academica Clinceni.

Ilfovenii au facut un sezon istoric si iata ca au ajuns pentru prima data in ply-off. Nimeni nu se astepta la o performanta atat de importanta, insa se vede ca in lot au fost adusi jucatori cu experienta, cu multe meciuri in Liga 1 si nu numai. Va fi totusi greu in aceasta a doua parte a campionatului, dar ar trebui sa joace fara presiune.

Academica Clinceni a invins-o clar pe Dinamo la ultimul meci, cu 3-1. Este greu de batut si are o singura infrangere in ultimele 9 partide de campionat. A facut insa multe remize in aceasta perioada, dar Ilie Poenaru se axeaza foarte mult pe defensiva. Cifrele la acest capitol sunt bune.

Echipele probabile si absenti.

Echipele probabile.

CFR Cluj (4-3-3) : Arlauskis; Ciobotariu, Ben Yousseff, Burca, Camora; Gadea, Hoban, Sigurjonsson; Chipciu, Debeljuh, Paun.

Academica Clinceni (4-2-3-1) : Valceanu – Pashov, Patriche, Gardos, Dobrescu – Cebotaru, Moulin – Cordea, Rusescu, Longher – Chunchukov.

Absenti.

CFR Cluj : Omrani, Itu, Bordeianu, Vinicius, Pereira.

Academica Clinceni : -.

Istoric Confruntări Directe.

CFR a castigat ambele partide jucate in sezonul regular. Au fost jocuri de GG si 3+. De fept, clujenii au castigat toate cele 4 confruntari directe din Liga 1 cu Clinceni.

Ponturi pariuri CFR Cluj – Academica Clinceni -> Monik.

Campioana are un lot mult peste cel al adversarei si eu nu cred ca se poate impiedica. O sa pariez pe 1 final, mai ales ca meciul se disputa la Cluj, iar gazdele au un moral bun dupa castigarea Supercupei Romaniei. Sa nu uitam ca CFR a castigat toate cele 4 confruntari directe de pana acum cu Academica. Si-a aratat forta si in sezonul regular.

Clujenii sunt in forma, acasa castiga majoritatea meciurilor, plus ca in ultima perioada nu au luat gol pe teren propriu. Foamea de trofee a lui Edi Iordanescu ma face sa cred ca CFR va intra bine in acest play-off.

Pronostic CFR Cluj – Academica Clinceni : 1 final – Cota 1.53