CFR Cluj – Alkmaar ponturi pariuri 21.10.2021

cfr cluj alkmaar ponturi pariuri

Ardelenii de la CFR primesc vizita olandezilor de la AZ Alkmaar, joi seara, de la ora 22:00, pe Stadionul Dr. Constantin Rădulescu din Gruia. Partida va fi oficiată de turcul Halis Ozkahya. Vor reușii elevii lui Dan Petrescu să obțină primul succes în grupele UEFA Conference League? Vezi mai jos pontul recomandat.

cfr cluj alkmaar ponturi pariuri

CFR Cluj

Este ocupanta ultimei poziții în Grupa D. A obținut un singur punct după primele 2 etape, grație unei remize pe teren propriu, 1-1 cu Randers. În runda inaugurală, campionii României au pierdut pe terenul cehilor de la Jablonec cu scorul de 1-0.

Forma de moment nu pare a fi de partea ardelenilor. Aceștia vin după un eșec suferit în campionat pe terenul lui Rapid, scor 2-0. Chiar dacă rămân lideri detașați în Liga 1, cu 6 puncte avans față de locul secund, înfrângerea din meciul cu Rapid ar putea afecta moralul jucătorilor pregătiți de Dan Petrescu.

AZ Alkmaar

Este liderul grupei, cu un total de 4 puncte. Rezultatele înregistrate până acum sunt remiza 2-2 de la Randers și succesul la limită, 1-0 cu Jablonec. De menționat că formația olandeză a condus de două ori pe tabelă în partida din Danemarca, într-o partidă pe care a dominat-o incontestabil.

În campionat, cei de la AZ sunt abia pe locul 9. Au avut un început de sezon dezastruos, cu 4 înfrângeri în primele 5 etape. Lucrurile s-au schimbat mult în bine pentru cei de la Alkmaar: momentan au o serie de 4 victorii la rând în toate competițiile, cu un golaveraj de 14-2.

În cel mai recent joc disputat, AZ a învins-o pe Utrecht cu 5-1, pe teren propriu.

Dani de Wit, Jordie Clasie și Bruno Martins Indi sunt cei mai importanți jucători ai batavilor.

Echipe Probabile și Absenți.

Echipe Probabile:

CFR Cluj (4-3-3): Bălgrădean – Camora, Burcă, Cestor, Manea – Păun, Petrila, Deac – Chipciu; Alibec, Omrani.

AZ Alkmaar (4-3-3): Vindahl – Sugawara, Chatzidiakos, Martins Indi, Windjal – Midtsjo, de Wit, Clasie – Dudmundsson, Pavlidis, Karlsson.

Vezi oferta de pariere pentru CFR – AZ la cele mai bune case de pariuri online!

Absenți.

  • CFR Cluj: -.
  • AZ Alkmaar: -.

Istoric Confruntări Directe.

  • Acest joc va reprezenta primul duel direct din istoria celor două formații.

Ponturi pariuri CFR Cluj – Alkmaar – Nicu VM

Am căutat mai multe oferte de pronosticuri pentru acest joc și am găsit la Betano pariuri foarte atractive.

Voi miza în acest joc pe un pont pe posesie. Mă aștept de la Dan Petrescu să pregătească acest meci în același stil care l-a consacrat: va ceda posesia, se va apăra în propria jumătate și va încerca să profite de eventuale faze fixe sau contraatacuri.

AZ Alkmaar este o formație care are nevoie de minge pentru a-și impune jocul. Va căuta să facă un pressing constant atunci când nu e în posesie, iar în restul timpului va ține cât mai mult de balon în tentativa de a desface apărarea clujeană.

În celelalte două jocuri din grupă AZ a înregistrat 64%, respectiv 55% posesie, în timp ce ardelenii au pierdut ambele jocuri la acest capitol. Mă aștept ca un scenariu identic să aibă loc și joi seara, în Gruia.

Pronostic CFR Cluj – Alkmaar & Cota: CFR Cluj Posesia Mingii – Sub 45.5% – 1.87