CFR Cluj – Universitatea Craiova ponturi pariuri 20.09.2021

cfr cluj u craiova ponturi pariurii

Derby-ul etapei cu numarul 9 din Liga 1 va avea loc pe Stadionul Dr. Constantin Radulescu din Gruia unde de la ora 21:00, campioana Romaniei, CFR Cluj, primeste vizita Universitatii Craiova. Ardelenii si-au intrerupt seria de victorii in urma cu o etapa, in timp ce oltenii cauta o noua victorie pentru a se apropia cat mai repede de locurile europene. Sa ne asteptam la goluri? Mai jos poti gasi pariul meu in cota de 2.10 propus la Betano.

cfr cluj u craiova ponturi pariurii

CFR Cluj.

Se pare ca venirea lui Dan Petrescu pe banca ardelenilor nu a produs socul dorit la echipa, iar in acest moment, campioana Romaniei are nevoie de timp pentru a-si intra din nou in ritm. Pana la venirea noului antrenor, CFR Cluj inregistra 7 victorii consecutive si avea parte de cel mai bun start de sezon din istoria clubului.

Dan Petrescu a debutat pe banca campioanei in deplasarea din Moldova unde FC Botosani a reusit surprinzator sa castige toate cele 3 puncte. Un meci mai mult de lupta pentru ambele formatii care au ales o tactica mult prea defensiva, dar echipa lui Marius Croitoru a fost mai inspirata la finalizare si a reusit sa profite de singura ocazie clara de gol.

Un alt debut pentru noul antrenor a fost chiar in prima runda din Conference League, in deplasarea din Cehia contra lui Jablonec. Nici de aceasta data, CFR Cluj nu a reusit sa plece cu vreun punct, pierzand din nou cu scorul de 1-0, mai mult si din prisma cartonasului rosu incasat de Camora in minutul 51.

Universitatea Craiova.

Aflata in continuare in zona de play-out a clasamentului, Universitatea Craiova este obligata sa riste mai mult in urmatoarea perioada pentru a reveni cat mai curand pe locurile de cupa europeana.

Dupa 8 runde disputate de-a lungul acestui sezon, formatia din Banie se lauda cu 13 puncte in clasament si un golaveraj de 10 la 9, fiind din ce in ce mai vizibila tactica ofensiva propusa de noul antrenor al oltenilor.

Moralul echipei lui Laurentiu Reghecampf este bun inaintea deplasarii din Ardeal daca judecam dupa seria de 3 partide fara esec. Intr-adevar, succesul de la Bucuresti cu Rapid a provocat o stare de euforie generala si se astepta la o replica pe masura si in jocul de acasa cu Sepsi. 

Gustavo a fost inger si demon pentru formatia olteana, acesta reusind sa egaleze pentru alb-albastrii in minutul 32, insa pe finalul jocului, nu a reusit sa transforme o lovitura de pedeapsa si implicit, nu a putut sa aduca al 3-lea succes consecutiv pentru echipa lui Reghecampf.

Echipele probabile si absenti

Echipele probabile.

CFR Cluj (4-3-3): Figueiredo – Manea, Bouhenna, Burca, Camora – Deac, Bordeianu, Sigurjonsson – Paun, Debeljuh, Petrila

Univ. Craiova (4-3-3): Pigliacelli – Vladoiu, Gaman, Constantin, Bancu – Nistor, Screciu, Houri – Gustavo, Koljic, Ivan

Absenti.

CFR Cluj: Graovac, Susic, Omrani

Universitatea Craiova: –

Istoric Confruntări Directe

In precedentele 7 jocuri directe, doar oaspetii au reusit sa se bucure de victorii. Cele doua formatii s-au intalnit ultima oara in Super Cupa acolo unde echipa din Banie a reusit sa se impuna la loviturile de departajare. Au trecut 2 ani de la ultimul succes al ardelenilor pe teren propriu in fata Craiovei.

Pariaza la Betano si poti profita de o cota de 3.15 pentru un nou gol semnat de Debeljuh in favoarea campioanei Romaniei.

Ponturi pariuri CFR Cluj – Universitatea Craiova -> Andrew.

Dupa prestatiile celor doua formatii din ultima vreme, mizez cu mare incredere pe un rezultat de ambele marcheaza. Nu stii la ce agentie poti gasi cea mai buna cota? Te invit sa accesezi articolul Case de Pariuri Online unde poti gasi cele mai utile informatii despre operatorii licentiati din Romania.

CFR Cluj trebuie sa isi schimbe atitudinea daca vrea sa nu paraseasca prea curand fotoliul de lider si este obligata sa aiba in vedere un joc ceva mai ofensiv in aceasta seara. Dan Petrescu vine dupa doua jocuri fara gol marcat si o linie defensiva foarte slaba si cred ca le va cere elevilor sai sa fie mult mai periculosi in atac, victoria fiind cea mai importanta in acest moment.

Craiova simte presiunea fanilor si a conducerii dupa locul ocupat in clasament, insa conform precedentelor partide, are toate sansele sa faca un meci bun in Gruia. Echipa a inceput sa joace dupa stilul lui Reghecampf, iar acest lucru se vede in ofensiva unde alb-albastrii au inceput sa aiba o cu totul alta fata. Nu cred ca va aborda defensiv o astfel de confruntare si o vad pe formatia din Banie marcand cel putin odata.

Pronostic CFR Cluj – Universitatea Craiova:Ambele marcheaza – 2.10