CFR Cluj – Randers ponturi pariuri 30.09.2021

cfr cluj randers ponturi pariuri

Joi, in etapa a 2-a a Grupelor Conference League, singura echipa reprezentanta a Romaniei, CFR Cluj, primeste vizita danezilor de la Randers, intr-un meci foarte important pentru CFR in conditiile in care isi doresc sa treaca de grupe.

Partida se va disputa la Cluj, pe stadionul Dr. Constantin Radulescu, incepand cu ora 19:45, fiind arbitrata de italianul D. Massa si transmisa pe canalul Pro X.

cfr cluj randers ponturi pariuri

Urmariti analiza partidei, pontul propus la casa de pariuri 888Sport si accesati linkul cod bonus 888Sport pentru a beneficia de bonusurile oferite pariorilor!

CFR Cluj

Campioana Romaniei joaca al doilea meci in grupele Conference League, fiind considerat unul din cele mai importante meciuri, datorita faptului ca in cazul in care nu reusesc sa impuna, pierd mare parte din sansele sa mearga mai departe.

In prima etapa, CFR a pierdut deplasarea din Cehia, de pe terenul lui Jablonec, scor 1-0, dupa un gol inscris in minutul 52 din lovitura de la 11 metri, Camora fiind eliminat in aceeasi faza, dupa un hent intentionat, cu scorul de a evita un gol. Meciul a fost unul echilibrat, dar dupa eliminarea lui Camora si golul marcat de Jablonec, CFR nu a mai reusit sa fie eficienta si sa reuseasca macar egalarea.

CFR a ajuns in grupele Conference League, dupa ce a fost eliminata din turul 3 al Ligii Campionilor de Young Boys Berna si eliminata in play-offul Europa League de Steaua Rosie.

In campionatul intern, CFR conduce clasamentul, avand 27 de puncte dupa 10 meciuri jucate si cea mai buna defensiva din campionat cu 5 goluri incasate. In ultimele doua partide din campionatul intern, CFR s-a impus cu acelasi scor, 1-0, acasa cu Universitatea Craiova si in deplasare la UTA Arad.

Randers

Randers priveste participarea in grupele Conference League ca un bonus, obtinut in urma castigarii Cupei Danemarciei in sezonul trecut, jucand in play-offul Europa League contra celor de la Galatasaray o dubla destul de echilibrata, in care cele doua echipe au remizat in tur, in Danemarca, scor 1-1 si turcii obtinand calificarea acasa, dupa o victorie cu scorul de 2-1, Randers conducand la pauza cu 1-0.

In primul meci din grupe Randers a remizat cu favorita acestei grupe, AZ Alkmar, scor 2-2, dupa un meci foarte spectaculos, in care Randers au condus cu 1-0 si 2-1, fiind egalati in minutul 68. Meciul a fost dominat din punct de vedere statistic de Alkmar, avand superioritate la mai toate capitolele.

In campionatul intern, Randers ocupa locul 4 dupa 10 etape disputate, adunand 17 puncte, intr-un clasament condus de Midtjylland si FC Copenhaga. In ultima partida disputata, au pierdut in deplasare cu Midtjylland, scor 1-0.

Echipe probabile si absenti

Echipe probabile

CFR Cluj (4-3-3): Balgradean – Stefan, Burca, Cestor, Manea – Deac, Bordeianu, Sigurjonsson – Chipciu, Costache, Petrila

Randers (4-4-2): Carlgren – Kopplin, Graves, Marxen, Kallesoe – Tibbling, Lauenborg, Johnsen, Kehinde – Kamara, Hammershoy-Mistrati

Absenti

CFR Cluj: Arlauskis, Camora, Omrani, Alibec

Randers: Ehjo, Kabongo

Istoric confruntari directe

Este prima partida directa intre cele doua echipe.

CFR Cluj – Randers ponturi pariuri – Paul0722

Pariati pronosticul propus pentru acest meci si accesati rubrica pronosticuri fotbal pentru toate ponturile din fotbal propuse!

CFR Cluj este obligata sa castige aceasta partida, avand in vedere ca joaca pe teren propriu, are in spate sprijinul suporterilor si este echipa mai valoroasa.

Dan Petrescu are parte de cateva absente importante, cum ar fi Camora, Alibec sau Arlauskis, dar va trebui sa suplineasca aceste absente si sa ii faca pe jucatori sa fie constienti de importanta jocului.

Randers se observa ca joaca foarte bine in prima repriza, castigand prima repriza si in fata lui Galatasaray cat si a celor de la AZ Alkmar, iar CFR va trebui sa previna asta si sa incerce sa forteze victoria, mai ales in repriza secunda.

Pronostic CFR Cluj – Randers: 1 solist si peste 7.5 cornere – Cota 2.35!