CFR Cluj – U Craiova ponturi pariuri 28.06.2020

CFR Cluj - U Craiova

Super derby avem duminica la Cluj, intre CFR si U Craiova. Se joaca pentru titlu, intre primele doua clasate din Liga 1.

CFR Cluj - U Craiova

Clujenii sunt favoriti in acest duel care se joaca de la ora 20:00. Eu ales o cota de 1.57 din oferta Betano.

CFR Cluj.

Echipa gazda este fara discutie cea mai solida din campionat si nu degeaba este lider in play-off. Are cu patru puncte mai mult decat oltenii si o victorie duminica ar ingheta lupta la titlu. A castigat ambele meciuri jucate dupa pauza, cu FCSB si FC Botosani.

CFR are o serie de 10 etape fara infrangere in Liga 1 si arata excelent pe faza de aparare. In 2018 a suferit ultima infrangere acasa in campionat si deci, in acest sezon nu a batut-o nimeni pe teren propriu.

Golofca este in continuare accidentat. Alte probleme de lot nu sunt pentru Dan Petrescu. Arlauskis si-a revenit si cel mai probabil va fi la ultimul meci pentru clujeni. Si in cazul lui Tucudean situatia este incerta din punct de vedere contractual.

CFR Cluj - U Craiova predictii fotbal

U Craiova.

Oltenii au aratat ca se pot bate la titlu, ei crescand de la an la an. Victoria aici ar fi minunata pentru ca s-ar apropia la un punct de lider, pe care l-ar primi ulterior pe Ion Oblemenco. Si-au consolidat si pozitia secunda in clasament, fiind acum la cinci puncte de FCSB.

Si Craiova a castigat ambele partide jucate dupa pandemie, cu Astra si FC Botosani. Au fost meciuri destul de grele, insa se vede o oarecare maturitate in joc.

Vasile Constantin, Roman si Matel sunt in continuare accidentati. Tocmai a fost transferat definitiv Vladimir Screciu, dar in mod cert nu va fi apt de joc. Acka a suferit o accidentare runda trecuta si acum poate fi menajat.

Echipe Probabile și Absenți.

Echipe Probabile:

CFR Cluj (4-3-3): Arlauskis – Manea, Paulo Vinicius, Burca, Camora – Itu, Bordeianu, Dokovic – Deac, Omrani, Costache

U Craiova (4-3-3): Pigliacelli – Vladoiu, Balasa, Cosic, Bancu – Nistor, Mateiu, Cicaldau – Ivan, Koljic, Mihaila.

Vezi toate cotele pentru CFR Cluj – U Craiova!

Absenti.

  • CFR Cluj: Golofca.
  • U Craiova: Vasile Constantin, Roman, Matel. Incert -> Acka.

Istoric Confruntari Directe.

  • CFR a castigat ultimele trei meciuri directe cu oltenii.
  • Ambele meciuri din sezonul regular s-au terminat 2-0 pentru clujeni.

Aici ai pontul pentru Espanyol – Real Madrid, cota 2.08!

Ponturi pariuri CFR Cluj – U Craiova – Bomber.

Favorita este evident echipa gazda si eu sunt sigur ca nu va pierde. Chiar daca oltenii joaca frumos, organizarea defensiva a lui Dan Petrescu poate face diferenta. CFR este neinvinsa acasa in Liga 1 si a castigat ultimele trei meciuri directe.

Astept si un duel destul de sarac in goluri. CFR joaca economicos, plus ca are si varianta remizei care nu ar fi rea. Craiova marcheaza rar in duelurile directe, mai ales la Cluj. Mai mult, Bergodi pare sa organizeze si el mai bine defensiva oaspete, asa ca pariurile pe goluri putine merita jucate.

Pronostic CFR Cluj – U Craiova & Cota : 1X si sub 3.5 goluri – 1.57