CFR Cluj – Steaua Rosie Belgrad ponturi pariuri 26.08.2021

cfr cluj steaua rosie ponturi pariuri

Cu sanse de calificare extrem de mici dupa esecul drastic suferit in prima mansa, CFR Cluj va incerca, cel mai probabil, sa obtina o victorie de palmares in disputa de joi seara. CFR Cluj – Steaua Rosie Belgrad se joaca incepand cu ora 21:30, pe Stadionul Dr. Constantin Radulescu.

cfr cluj steaua rosie ponturi pariuri

CFR Cluj.

Daca in competitiile europene a avut un parcurs mai mult decat modest pana acum, in campionat ii merge foarte bine. In weekend s-a ales cu toate punctele dintr-o deplasare foarte dificila; a castigat cu 0-1 confruntarea de la FC Arges, unicul gol al meciului fiind marcat de Omrani. Este lider in clasament cu maximum de puncte dupa cele 6 runde (18 puncte).

Fata de jocul de la Pitesti, este foarte probabil ca Marius Sumudica sa faca cateva schimbari in unsprezecele de start. Astfel, Manea si Camora ar urma sa reintre in primul 11, ambii nefiind utilizati in jocul de campionat.

Sumudica se poate baza din nou pe Alexandru Paun. Septarul echipei a lipsit in mansa tur ca urmare a suspendarii primite dupa cartonasul rosu incasat in jocul retur cu Young Boys Berna.

Steaua Rosie Belgrad.

Este intr-o forma impresionanta. Dupa ce a reusit sa castige cu 4-0 meciul tur cu CFR, a mai facut o victima in weekend, intr-un meci de campionat. A castigat derby-ul de acasa cu Backa Topola (liderul dinaintea rundei), in conditiile in care in minutul 25 era condusa cu 0-1.

El Fardou Ben si Aleksandar Katai, 2 dintre marcatorii din mansa tur cu CFR Cluj, s-au remarcat si in acest joc, ambii reusind sa inscrie cate 1 gol.

Milos Degenek, fundasul central schimbat inainte de pauza jocului tur al acestei duble manse, nu a fost folosit in meciul de campionat si ramane sub semnul intrebarii si pentru aceasta disputa.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

CFR Cluj (4-3-3): Arlauskis – Manea, Graovac, Ciobotariu, Camora – Sigurjonsson, Rodriguez, Paun – Deac, Alibec, Omrani.

Steaua Rosie Belgrad (4-3-2-1): Borjan – Gobeljic, Dragovic, Pankov, Rodic – Kanga, Sanogo, Ivanic – El Fardou Ben, Katai – Pavkov.

Absenti.

  • CFR Cluj: Burca (indisponibil), Hoban, Chipciu (incerti).
  • Steaua Rosie Belgrad: Degenek (incert).

Istoric Confruntari Directe.

  • Este a 3-a intalnire directa. Steaua Rosie Belgrad a iesit neinvinsa din ultimele 2 dispute directe (1 succes si 1 egal).

Ponturi pariuri CFR Cluj – Steaua Rosie Belgrad – ionel_iulian94.

Jucatorii pregatiti de Marius Sumudica au evoluat cu multa ambitie si determinare in deplasarea de la FC Arges. Cred ca vor avea aceeasi atitudine si in aceasta partida, si vor face tot posibilul pentru a scoate cel putin un egal, cu atat mai mult cu cat vor avea si sprijinul fanilor.

Dar, nu voi miza pe un evenual rezultat pozitiv al formatiei clujene, ci aleg un pronostic din categoria ponturilor si pariurilor pe goluri, pronostic care din punctul meu de vedere are mai mari sanse de reusita.

Este vorba de predictia CFR Cluj gol inainte de minutul 70:00, predictie cotata cu 1.65 la Betano. Poți primi aici 1.000 RON bonus – vezi din articolul Cod bonus Betano cum faci asta.

In acest sezon european, CFR Cluj a disputat 3 meciuri pe propriul teren. In toate cele 3 jocuri a marcat pana in minutul 70:00.

In ceea ce o priveste pe Steaua Rosie Belgrad, aceasta nu a impresionat pe teren advers, pierzand ambele deplasari europene din acest sezon, in conditiile in care a jucat la Kairat Almaty (Kazakhstan) si Sheriff Tiraspol (Republica Moldova). In amandoua esecurile a primit gol inainte de minutul 70:00.

Pronostic CFR Cluj – Steaua Rosie Belgrad & Cota: CFR Cluj Urmatorul gol inainte de 70:00 (Gol 1) – 1.65