Charleroi – Lech Poznan ponturi pariuri 01.10.2020

Charleroi - Lech Poznan ponturi pariuri

Una dintre cele mai echilibrate partide din aceasta seara de Europa League, ne pune fata in fata pe Charleroi si Lech Poznan. Pentru a va usura munca de cautare a unui pronostic, va sfatuiesc sa cititi in continuare avancronica lui K-boom.

Charleroi - Lech Poznan ponturi pariuri

Stade du Pays din Charleroi va gazdui acest duel de joi seara de la orele 20.00, duel ce va fi arbitrat de la centru de neamtul Felix Zwayer. Meciul va putea fi urmarit in streaming live pe site-ul Betano si pe aplicatia mobila.

Charleroi.

Cea mai in forma echipa din Belgia la momentul actual, a reusit sa elimine in runda precedenta de Europa League, echipa sarba Partizan, dupa prelungiri, marcand golul de 2-1, in minutul 107, prin iranianul Kaveh Rezaei.

In cele 7 etape jucate in Jupiler League, a obtinut 6 victorii, iar in ultima etapa a obtinut un rezultat de egalitate, scor 1-1, in deplasarea de la Mouscron. Are un golaveraj foarte bun cu 13 goluri marcate si doar 3 primite.

Atacantul iranian Kaveh Rezaei, este cel mai bun marcator al echipei in Belgia, cu 5 goluri reusite.

Charleroi - Lech Poznan statistici

Lech Poznan.

A reusit sa treaca deja de 3 tururi de calificare in Europa League, castigand fara sa primeasca gol, in fata lui Valmiera, Hammarby si Apollon, pe ultima umilind-o in deplasare cu scorul de 5-0.

In acest sezon din prima liga poloneza are un parcurs foarte slab, obtinand doar 5 puncte in cele 4 meciuri jucate si un golaveraj de 7 goluri marcate si 7 primite. In ultima runda a reusit sa castige pe teren propriu impotriva lui Warta, cu scorul de 1-0.

Portughezul Pedro Tiba si suedezul Mikael Ishak sunt cei mai buni marcatori ai polonezilor in Europa League, amandoi cu cate 3 goluri.

Echipe Probabile și Absenți.

Echipe Probabile:

Charleroi (5-3-2): Penneteau – Fall, Busi, Willems, Dessoleil, Kayembe – Gholizadeh, Morioka, Ilaimaharitra – Nicholson, Rezaei.

Lech Poznan (4-4-1-1): Bednarek – Puchacz, Crnomarkovic, Satka, Czerwinski – Kaminski, Tiba, Moder, Sykora – Ramirez – Ishak.

Vezi toate cotele pentru Charleroi – Lech Poznan!

Absenti.

  • Charleroi: Nu este cazul.
  • Lech Poznan: Nu este cazul.

Istoric Confruntari Directe.

  • Nu au avut parte de meciuri directe pana acum.

Ponturi AEK Athena – Wolfsburg, cota 1.50 – vezi aici!

Ponturi pariuri Charleroi – Lech Poznan – K-boom.

Un meci care se anunta a fi foarte echilibrat si daca urmarim cotele caselor de pariuri observam ca nu avem o favorita clara la castigarea meciului. Totusi pentru mine situatia este clara si avand in vedere formele celor doua echipe din campionat, o vad pe Charleroi cu o sansa in plus la calificare.

Charleroi este neinvinsa in cele 7 runde jucate, si chiar daca a castigat meciul trecut din Europa League, doar in prelungiri, in fata lui Partizan, sarbii au fost un adversar mai bun decat toate echipele intalnite pana acum de Lech Poznan.

Lech Poznan a reusit o singura victorie in cele 4 etape jucate in campionat, cea din ultima partida impotriva lui Warta.

Pronostic Charleroi – Lech Poznan : Charleroi se califica mai departe – 1.65