Chelsea – Aston Villa ponturi pariuri 22.09.2021

chelsea aston villa ponturi pariuri cupa

Unul dintre cele mai interesante dueluri din saisprezeceimile EFL Cup va avea loc la Londra pe Stamford Bridge incepand cu ora 21:45 unde Chelsea primeste vizita celor de la Aston Villa. Londonezii s-au impus la scor de neprezentare in urma cu 10 zile si toata lumea asteapta o replica pe masura si in aceasta seara.

chelsea aston villa ponturi pariuri cupa

Chelsea.

Campioana Europei antrenata de la margine de Thomas Tuchel este fara greseala incepand cu SuperCupa Europei, adunand pana in acest moment 7 victorii si un egal.

Kante&Co sunt lideri in Premier League dupa 5 jocuri, timp in care au adunat 4 succese si un egal, avand un golaveraj de 12 la 1. Alb-albastrii sunt la egalitate de puncte cu Liverpool si Manchester United, iar in etapa urmatoarea primeste vizita campioanei Manchester City.

Dupa remiza cu Liverpool (1-1), londonezii s-au impus cu acelasi scor de 3-0 atat in fata celor de la Aston Villa cat si in etapa precedenta la Spurs in fata lui Tottenham.

O victorie clara din partea elevilor lui Tuchel care par de neoprit in BPL. Au avut nu mai putin de 10 suturi spre poarta, Lukaku fiind cel mai periculos om al londonezilor.

Aston Villa.

Dupa ce in stagiunea precedenta s-a clasat pe locul 11, iata ca trupa lui Dean Smith continua in aceeasi maniera si in acest sezon, ocupand pozitia a 10-a in BPL dupa 5 jocuri.

Formatia de pe Villa Park nu mai reusise sa castige un joc in campionat de la jumatatea lunii august, inregistrand de atunci o remiza pe teren propriu cu nou-promovata Brentford (1-1), dar si o infrangere chiar pe terenul combatantei din aceasta seara, scor 3-0. Totusi, elevii lui Smith au fortat in atac in ambele confruntari, mai ales in cea de pe Stamford Bridge unde ar fi putut sa marcheze macar odata.

Revansa “leilor” a venit chiar in etapa precedenta din BPL unde s-au impus fara probleme in fata celor de la Everton, scor 3-0. Chiar daca nu a excelat la numarul de ocazii, baietii lui Smith au fost extrem de pragmatici in a doua repriza cand au marcat de 3 ori in 9 minute.

Aston Villa a debutat in EFL Cup in urma cu un tur preliminar cand trecea fara probleme de Barrow cu scorul de 6-0, Archer si El Ghazi semnand cate o dubla in deplasarea de pe Holker Street.

Echipele probabile si absenti

Echipele probabile.

Chelsea (4-3-3): Arrizabalaga; Christensen, Chalobah, Azpilicueta; James, Niguez, Kovacic, Chilwell; Hudson-Odoi, Werner, Ziyech

Aston Villa (4-2-3-1): Steer; Konsa, Tuanzebe, Hause, Young; Nakamba, Sanson; Traore, Buendia, El Ghazi; Watkins

Absenti.

Chelsea:

Aston Villa: –

Istoric Confruntări Directe

Ultima infrangere a londonezilor a venit chiar in fata celor de la Aston Villa, in ultima etapa din sezonul precedent. Oaspetii din aceasta seara s-au impus cu 2-1.

Multe ponturi fotbal in aceasta etapa intermediara pe care te invit sa la pariezi la PublicWin unde bookmakerii ti-au mai pregatit o cota de 2.52 pentru un scor multiplu de 1-0, 2-0, 3-0 in favoarea campioanei Europei.

Ponturi pariuri Chelsea – Aston Villa -> Andrew.

La felul cum se prezinta Chelsea in acest start de sezon, nu cred ca va avea o problema in aceasta seara si nu cred ca poate parasi atat de curand EFL Cup. Mizez asadar pe un succes al londonezilor, dar si pe minimum 2 goluri meci la o cota excelenta propusa de PublicWin.

Chelsea s-a incurcat doar pe terenul celor de la Liverpool, lucru datorat mai mult si cartonasului rosu incasat de James. A castigat cele 3 jocuri de acasa fara sa primeasca gol, iar impotriva celor de la Villa are un bilant de 6 victorii in ultimele 7 jocuri directe de pe Stamford Bridge.

Aston Villa are moralul ridicat dupa succesul din weekend, dar diferenta de valoare nu se compara intre Everton si Chelsea. Am vazut-o in duelul din urma cu 10 zile cand Lukaku&Co s-au impus fara probleme si cred ca trupa lui Smith va parasi inca din aceasta faza EFL Cup. I-a fost foarte greu sa desfaca apararea londonezilor si nu cred ca dupa doar 1 luna va reusi sa se impuna impotriva trupei lui Tuchel.

Pronostic Chelsea – Aston Villa:1&2+- 1.65