Chelsea – Liverpool ponturi pariuri 02.01.2022

chelsea liverpool ponturi pariuri

Chelsea şi Liverpool se întâlnesc duminică la ora 18:30 pe stadionul Stamford Bridge, în cadrul rundei a 21-a din Anglia Premier League, într-un duel ”crucial” în care niciuna nu îşi permite să piardă puncte.

Ţinând cont de faptul că londonezii pleacă favoriţi, poţi încerca la case de pariuri online un pronostic pe victoria lor.

chelsea liverpool ponturi pariuri

Chelsea

În ultimele 6 meciuri au reuşit să câştige doar 9 puncte din 18 posibile, îndepărtându-se la 8 puncte de rivala lor, Manchester City.

După ultima etapă în care Chelsea a cedat şi mai mult teren în lupta pentru titlu, aceştia reuşind să câştige doar un punct în faţa lui Brighton, antrenorul echipei, Thomas Tuchel, a declarat ca jucătorii săi sunt “epuizaţi”.

Lista de absenţi a “albaştrilor” este tot mai mare din cauza accidentărilor şi a infectărilor cu covid, în meciul cu Brighton accidentându-se şi James Reece.

Un singur lucru îi mai bucura pe fanii echipei, revenirea lui Romelu Lukaku, care a reuşit să înscrie de fiecare dată în ultimele 2 etape.

Liverpool

Vine după o înfrângere împotriva celor de la Leicester, unde probabil merita cel puţin un punct. Un penalty ratat de Salah în prima repriză, urmat de foarte multe ocazii care nu au putut produce marcarea unui gol, au făcut ca rezultatul să rămână 1-0 în favoarea “vulpilor”.

Liverpool este o formaţie care înscrie foarte multe goluri, până acum “roşii” au reuşit să marcheze 50 goluri şi să primească doar 16, golgheterul campionatului fiind chiar Mo Salah, cu 15 reuşite.

Antrenorul echipei, Jurgen Klopp, trebuie să se descurce în acest meci fără Andrew Robertson, fundaşul stânga de bază, care a primit cartonaş roşu împotriva celor de la Tottenham.

Echipe probabile şi absenţi

Echipe probabile

Chelsea (3-4-2-1): Mendy; Rudiger, Chalobah, Azpilicueta; Alonso, Kante, Jorginho, Hudson-Odoi; Mount, Ziyech; Lukaku.

Liverpool (4-3-3): Alisson; Tsimikas, Van Dijk, Matip, Alexander-Arnold; Keita, Fabinho, Henderson; Mane, Jota, Salah.

Absenţi

Chelsea: Thiago Silva, Ben Chilwell, Reece James, Kai Havertz, Timo Werner, Ruben Loftus-Cheek.

Liverpool: Divock Origi, Adrian, Harvey Elliott, Nathaniel Phillips, Andrew Robertson, Thiago

Istoric confruntări directe

În ultimele 5 meciuri cele două echipe şi-au împărţit punctele, amândouă reuşind câte 2 victorii.

În ultima întâlnire s-a consemnat un egal cu scorul de 1-1, din acest lucru putem observa că partidele sunt foarte echilibrate şi greu de anticipat câştigătoarea meciului.

Chelsea – Liverpool ponturi pariuri – Flavius08

Ambele echipe au nevoie de o victorie pentru a se menţine în cursa pentru titlu aşa că mă aştept la un meci spectaculos, deschis, în care să se marcheze multe goluri.

 În opinia mea, Liverpool o să domine acest meci, având posesia, iar Chelsea o să încerce să lovească pe contraatac, prin Romelo Lukaku. Ţinând cont de problemele grave pe care le are Chelsea în defensivă, datorită absenţilor, tind să cred că Liverpool o să reuşească să-şi creeze ocazii mult mai uşor.

Îţi recomand pronosticul propus de mine la casa de pariuri online Betano. Poți primi aici 1.000 RON bonus – vezi din articolul Cod bonus Betano cum faci asta.

Pronostic Chelsea – Liverpool: X2 & Peste 1.5 goluri la o cotă de 1.82