Chelsea – Wolves ponturi pariuri 26.07.2020

Chelsea - Wolves ponturi pariuri

Una dintre cele mai importante partide ale ultimei runde din Premier League, ni le va pune fata in fata pe Chelsea si Wolves. Va recomand sa cititi in continuare acest articol pentru a afla mai multe detalii despre cele doua echipe si pronosticul oferit K-boom!

Chelsea - Wolves ponturi pariuri

Derby-ul dintre Chelsea si Wolves se anunta unul destul de incins in lupta pentru calificarea in cupele europene. Partida va avea loc duminica seara de la ora 18.00, la Londra pe Stamford Bridge si va fi arbitrata de la centru de Stuart Attwell.

Chelsea.

Vine dupa o infrangere care nu i-a picat foarte usor, in fata campioanei Liverpool, dar care o obliga sa castige in aceasta seara pentru a fi sigura de un loc in grupele Ligii Campionilor. Se afla pe pozitia 4 in clasamentul Premier League, cu 63 de puncte, la egalitate cu Manchester United si cu un punct in fata locului 5 ocupat de Leicester.

A ajuns la 5 meciuri consecutive pe teren propriu in Premier League in care nu a fost invinsa deloc, ultima care a reusit aceasta performanta fiind chiar Manchester United.

Locul 12 in topul marcatorilor este Tammy Abraham cu 15 goluri reusite. Cel mai sanctionat jucator este Jorginho cu 10 cartonase galbene incasate.

Chelsea - Wolves statistici

Wolves.

O echipa care a impresionat destul de mult in acest sezon de Premier League, poate pierde in aceasta ultima runda calificarea in Europa League, motiv pentru care e obligata sa joace la victorie in acest meci. Are un golaveraj echilibrat cu 51 de goluri marcate si 38 primite.

Vine dupa rezultate destul de bune obtinute in fata lui Crystal Palace, Burnley si Everton. In cele 18 deplasari avute a obtinut 7 victorii, 7 egaluri si 4 infrangeri.

Cel mai bun marcator al echipei este Raul Jimenez care cu 17 reusite ocupa locul 8 in topul golgeterilor.

Echipe Probabile și Absenți.

Echipe Probabile:

Chelsea (3-4-3): Kepa – Azpilicueta, Zouma, Rudiger – R. James, Jorginho, Kovacic, M. Alonso – Willian, T. Abraham, Pulisic.

Wolves (3-4-3): R. Patricio – Boly, Coady, Saiss – M. Doherty, R. Neves, J. Moutinho, J. Castro – A. Traore, R. Jimenez, D. Jota.

Vezi toate cotele pentru Chelsea – Wolves!

Absenti.

  • Chelsea: Gilmour, Musonda si van Ginkel.
  • Wolves: Nu este cazul.

Istoric Confruntari Directe.

  • Ultima partida directa s-a disputat in turul campionatului si s-a terminat cu victoria lui Chelsea cu scorul de 5-2.

Ponturi din Premier League: Newcastle – Liverpool, cota 1.67!

Ponturi pariuri Chelsea – Wolves  – K-boom.

Doua dintre cele mai bune echipe din acest sezon de Premier League se vor duela duminica seara la Londra si ne promit ca isi vor juca sansele pana la sfarsit. Parerea mea este ca Chelsea nu va rata victoria in aceasta partida, dar totusi pentru a fi siguri de castig am ales ca la pauza sau la final Chelsea va conduce. Este o cota destul de buna, avand in vedere forma buna a londonezilor de pe teren propriu. De asemenea in cele 6 meciuri directe jucate de catre Chelsea pe teren propriu, aceasta este neinvinsa, cu 5 victorii si un singur rezultat de egalitate. Pentru Chelsea un loc in primele 4 echipe din Premier League poate salva sezonul si ii garanteaza bugetul pentru urmatorul sezon.

Pronostic Chelsea – Wolves: Pauza sau Final Chelsea – 1.60