Caută
Close this search box.

Chievo – Empoli ponturi pariuri 04.08.2020

chievo empoli ponturi pariuri

Marti incepem seria de pronosticuri din play-off-ul de promovare in Serie A, iar primul pont vine de la Chievo – Empoli. Cele doua grupari se vor intalni in runda preliminara, confruntarea fiind programata de la ora 22:00 pe Stadio Marc'Antonio Bentegodi din Verona. Echipa care va castiga acest duel o va intalni in semifinale pe Spezia.

chievo empoli ponturi pariuri

Chievo.

A incheiat campionatul pe locul sase si a adunat un total de 56 de puncte. A aratat o forma excelenta pe ultima suta de metri si a castigat precedentele trei partide. E o echipa ce sta foarte bine din punct de vedere defensiv si astfel doar Benevento a incasat mai putine goluri decat ea.

In general meciurile in care e angrenata sunt lipsite de spectacol, astfel ca opt din precedentele zece meciuri de pe propria arena s-au incheiat cu maxim doua goluri marcate.

chievo - empoli statistici

Empoli.

A incheiat sezonul cu un succes cu 2-0 la Livorno. Inainte de acel meci a suferit insa o umilinta, fiind invinsa cu 1-5 acasa de Cosenza. A incheiat campionatul pe locul sapte si a adunat cu doua puncte mai putin decat Chievo. Pana nu de mult a aratat si ea bine din punct de vedere defensiv. In ultimele patru partide a incasat insa nu mai putin de 11 goluri.

A castigat sase din precedentele noua deplasari efectuate in campionat. Are sanse reale de calificare, mai ales datorita formei bune aratate departe de casa.

Echipe Probabile și Absenți.

Echipe Probabile:

Chievo (4-3-3): Semper – Dickman, Leverbe, Rigione, Renzetti – Segre, Obi, Garritano – Ceter, Djordjevic, Vignato.

Empoli (4-3-3): Brignoli – Fiamozzi, Sierralta, Romagnoli, Antonelli – Zurkowski, Henderson, Bandinelli – Ciciretti, Mancuso, Bajram.

Vezi toate cotele pentru Chievo – Empoli!

Absenti.

  • Chievo: Vaisanen, Giaccherini.
  • Empoli: Maietta, Gazzola, Stulac.

Istoric Confruntari Directe.

Cele doua intalniri directe din sezon s-au incheiat cu acelasi scor de 1-1. De altfel am asistat la egalitati in fiecare din ultimele patru intalniri directe.

Ponturi pariuri Chievo – Empoli – DBook.

Avem parte de un duel care se va decide intr-o singura mansa, astfel ca orice greseala facuta pe parcursul celor 90 de minute poate fi fatala in vederea calificarii in semifinale.

De aceea ma astept ca ambele echipe sa fie foarte pragmatice in joc si sa nu avem parte de un fotbal spectaculos.

Chievo are a doua cea mai buna aparare din Serie B, iar pana in ultimele patru etape Empoli s-a ridicat la acelasi nivel din punct de vedere defensiv.

Parerea mea e aceea ca nu avem cum sa asistam la un duel cu multe goluri, de aceea mizez pe under 2.5.

Pronostic Chievo – Empoli: Sub 2.5 goluri – 1.60