Chile – Argentina ponturi pariuri 28.01.2022

chile argentina ponturi pariuri

Reprezentativele din Chile si Argentina se vor intalni vineri dimineata, de la ora 02:15 (ora Romaniei), intr-un meci ce conteaza pentru runda a 15-a din Preliminariile pentru Campionatul Mondial din Qatar. Urmareste continuarea acestui articol pentru a afla mai multe detalii, dar si pentru a vedea pontul pe care l-am propus!

chile argentina ponturi pariuri

Chile.

Inainte de startul acestei runde se afla pe pozitia a 6-a, insa la doar 1 punct in spatele echipelor clasate pe pozitiile a 5-a (pozitia de baraj) si a 4-a (ultima pozitie care asigura direct calificarea la Campionatul Mondial).

Surpinzatorul golgheter al nationalei si unul dintre cei mai importanti jucatori, Arturo Vidal, NU poate fi folosit in acest meci. Mijlocasul celor de la Inter este suspendat dupa ce a vazut cartonasul rosu in ultima disputa cu Ecuador.

Insa, ceilalti jucatori importanti (Bravo, Medel, Maripan, Isla, Aranguiz, Pulgar, Eduardo Vargas, Alexis Sanchez, dar si vedeta celor de la Blackburn Rovers, Ben Brereton) au fost convocati si e foarte probabil ca toti sa se regaseasca printre titularii acestui joc.

Argentina.

Este matematic calificata la Campionatul Mondial Qatar 2022. Este fara infrangere in aceste preliminarii, in cele 13 meciuri disputate pana acum inregistrand 8 victorii, 5 rezultate de egalitate si bineinteles, 0 esecuri.

Capitanul si golgheterul nationalei din aceste calificari, Lionel Messi, NU a fost inclus in lotul acestei partide (intelegere cu PSG). De asemenea, vor lipsi si Cristian Romero si Joaquin Correa, ambii fiind indisponibili din cauza accidentarilor.

Dar, nu lipsesc celelalte nume importante, precum: Acuna, Otamendi, Di Maria, De Paul, Alejandro Gomez, Lautaro Martinez, Dybala sau Angel Correa.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Chile (4-4-2): Bravo – Isla, Medel, Maripan, Mena – Baeza, Aranguiz, Pulgar, Vargas – Brereton, Sanchez.

Argentina (4-3-3): Emiliano Martinez – Montiel, Pezzella, Otamendi, Acuna – De Paul, Paredes, Lo Celso – Dybala, Lautaro Martinez, Di Maria.

Absenti.

  • Chile: Vidal, Sierralta.
  • Argentina: Messi, Romero, Correa.

Istoric Confruntari Directe.

  • Ultimele 3 intalniri directe s-au incheiat la egalitate. La X si in acest meci, se da cota 3.15 la PublicWin.
  • Argentina nu a mai pierdut cu Chile (in timpul regulamentar) de 11 jocuri (din 2008).

Ponturi pariuri Chile – Argentina – ionel_iulian94.

La fel ca in precedentele intalniri directe, ma astept ca si de aceasta data sa asistam la un joc destul de inchis si cu putine reusite. Ca urmare, recomandarea mea de la acest duel este Total goluri sub 2.5, recomandare pe care o poti avea in vedere si pentru biletul zilei fotbal.

Ultimele meciuri jucate de nationala Argentinei au fost sarace in goluri; in fiecare din precedentele 3 partide disputate de argentinieni in Preliminariile Campionatului Mondial din Qatar, NU s-a dat mai mult de 1 gol.

Nici partidele disputate de Chile in aceste calificari nu au fost prea spectaculoase. 8 din ultimele 10 meciuri jucate de nationala din Chile in Preliminariile Cupei Mondiale 2022 NU au produs mai mult de 2 goluri.

Pronostic Chile – Argentina & Cota: Sub 2.5 goluri – 1.56